Actualitate Recomandări

Sorin Roșu-Mareș: Duc dorul politicii. Ce spune despre o eventuală înscriere în PSD

Secretarul de stat Sorin Roșu-Mareș, care a ales să rămână în Guvernul Dăncilă după ce partidul său, ALDE, s-a retras în opoziție, a declarat că, deși nu mai este membru al partidului condus de Călin Popescu-Tăriceanu, ”duce dorul politicii”.

Întrebat care este atmosfera în guvernul demis de Parlament prin moțiune de cenzură, el a spus: ”La Ministerul Agriculturii, noi ne vedem de treabă. Avem de implementat programele pe care și următorul guvern le are în program, chiar dacă sunt cu unele modificări. Programele pe care le avem vor fi continuate fiindcă sunt lucruri bune pentru fermierii români”.

Referitor la o eventuală întoarcere la Oficiul Județean al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Bistrița-Năsăud dacă se va instala noul guvern, el a declarat: ”În momentul de față, eu sunt la Minister. Vom vedea ce se va întâmpla când va veni noul guvern. Într-adevăr, locul meu de muncă este la OFIR și mă pot întoarce în orice moment”.

În ce privește politica, Roșu-Mareș a spus că a lăsat activitatea aceasta pe planul doi: ”Nu pot să spun că nu duc dorul politicii. Îl duc, și acest fapt este important pentru fiecare dintre cei care și-au ales o astfel de carieră de a face și politică, vom vedea ce se va întâmpla pe viitor”.

”În momentul de față nu mai sunt membru ALDE. Nu pot să spun că sunt bucuros că s-a întâmplat acest lucru pentru că alături de mine, în special în organizația Bistrița, au fost și oameni de calitate cu care am lucrat foarte bine și, într-adevăr, le duc dorul. Deocamdată sunt în postura aceasta. Vom vedea ce se va mai întâmpla. Niciodată nu am luat decizii la cald. Trebuie să se mai așeze lucrurile. Cu siguranță voi mai face politică. Era vorba că nu va mai exista ALDE, că va exista sub altă formă. Sunt diverse discuții. Nu mi s-a cerut să mă înscriu în PSD, nu am luat această decizie și nu am făcut acest pas”, a declarat Sorin Roșu-Mareș.

CITEȘTE ȘI:

2 comentarii

  • Mușteriule, ai preferat să rămâi la ciolan, să nu părăsești resursele și să te păstrezi racordat la robinet, acuma ar fi tare să te întorci în zgârciul ald și, logic, să fii și primit sau, după cum ar fi normal, să fii scos cu șut afară încă de pe scări. Înscrie-te bre în psdeu, între tine, caracterul tău, regulile ce te păstoresc în viață, și psdeu, există o congruență perfectă, nu vă deosebiți cu nimic. Când vom scăpa de unii ca voi, să vă înlocuim cu ceva decent, vom avea o șansă să ne facem bine. Tu ai rămas pentru confortul propriu, pentru gușa ta, nici într-un caz pentru a implementa nu știu ce proiecte de interes public, să fim serioși, cine pune botul la astfel de scuze puerile, cel mult ăia ce vă acordă votul, sperăm să fie tot mai puțini.

  • blide au fost si sunt multe de lins iar ciloanul a fost mare la psd. poi ce sa mai caute asta la ofir dupa ce a lins blidele la psd si alde

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS