Actualitate

Spectacol aniversar de gimnastică: ”Echipa de aur a anilor ’80, după 40 de ani”

Sala Polivalentă din parcul municipal va găzdui în 5 august un eveniment sportiv aniversar dedicat echipei de gimnastică artistică a Bistriței din anii ’80.

”Scopul acestui eveniment este de a promova sporturile artistice. Ne dorim promovarea antrenorilor și a grupelor actuale de gimnastică unde se pot înscrie copiii; atragerea tinerilor (și) spre sporturile artistice care există în zona noastră dar sunt mai puțin promovate, chiar dacă au tradiție și potențial; și, desigur, aniversarea a 40 de ani de când echipa Bistriței devenea campioană absolută a țării la gimnastică”, spune prof. Virgil Rus, consilier județean, component al acelei echipe. 

Intrarea la evenimentul de vineri 5 august, ora 17.00, este liberă.

”Cred că ne-a plăcut prea tare acel film cu Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Jason Statham, Bruce Willis, în care aceștia s-au reîntâlnit, la vârsta senioratului, pentru o nouă misiune… și iată, ne-am propus să facem și noi la fel. În prima ”misiune” a noastră vom promova sportul artistic. Da, ne vom revedea la Sala Polivalentă din parc, după nici mai mult nici mai puțin de… paaatruuuzeeeeci de ani!

Cu drag vă invităm să fiți împreună cu noi la această aniversare unde alături de colegii noștri ne vom aminti de câteva dintre momentele de glorie ale echipei noastre din anii ’80, dar și din prezent, și unde vom împărtăși file de poveste ale sportului artistic alături de antrenorii și elevii acestora care v-au pregătit surprize sportiv-artistice din categoria celor spectaculoase sau de grație și suplețe.

Vino mai repede cu 10 minute și vino cu copiii! Se vor bucura, se vor putea juca pe saltele, și mai mult, se vor putea înscrie la grupele de sportivi prezente în show. Și dacă suntem în formă, noi cei din anii ’80, poate facem o acrobație ceva, o rostogolire, o cumpănă sau, de ce nu, un salt… artistic, pentru tine”, anunță Gym Team ’80.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS