Cultură

Spectacol de teatru la Palatul Culturii Bistrița

Centrul Cultural Municipal ”George Coşbuc” Bistrița vă invită duminică 16 iunie, ora 19.00, la un spectacol de teatru, la Palatul Culturii. 

Compania de Comedie prezintă: ”Visa merican”.

Wally și Louise sunt un cuplu american care își deschide un restaurant. Viața lor e pigmentată de apariția tinerei Janet, o tânără care vrea să ajungă vedetă de cinema la Hollywood. Le urmărim traseul la 30, la 50 și la 70 de ani. Regăsim șabloanele din viața de cuplu, din căsătorii, cu trădări, iertări, iubiri și mai ales cu duioșie.

“Vis american” e o comedie spumoasă în care ne regăsim cu toții.

Sorin Misirianțu, Călina Hoble și Alexandra Codreanu sunt protagoniștii acestui spectacol.

Regia e semnată de Sorin Misirianțu.

 ”Spectacolul e o comedie de foarte bună calitate, în care regizorul Sorin Misirianțu, a reușit să armonizeze perfect iluzia cu realitatea. De fapt – contrastul dintre esență și aparență, care e însăși definiția comediei. Comicul mustește pretutindeni – în structurarea regizorală a spectacolului, în umorul intrinsec al actorilor și în comicul de situație, care își pune amprenta încă de la început, prin spargerea convenției celui de-al patrulea perete. Adresarea directă către public este specifică teatrului postdramatic…” (Anca Şugar).

Bilete se gasesc pe https://www.iabilet.ro/bilete-bistrita-vis-american-o…/ și la Palatul Culturii.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.