Actualitate

Spectacol la Polivalentă. ”Atmosferă de nota 10”

(FOTO-VIDEO) Echipa de handbal feminin CSM Bistrița, care are ca obiectiv promovarea, a mai făcut un pas spre Liga Națională. Fetele antrenate de Horațiu Pașca s-au distrat cu ACS Avram Iancu Arad, care ocupă ultimul loc cu zero victorii. Oaspetele au marcat primul lor gol abia în minutul 16:47, când scorul era 12-0. La pauză a fost 22-5, iar la final 51-10 după un galop de sănătate în care toate jucătoarele de la CSM, mai puțin portarii, au înscris, de multe ori după faze de efect. Noile achiziții Magdalena Paraschiv și Laura Oltean au arătat de ce sunt în stare.

1 csm bistrita acs arad 23.01.2016 2 csm bistrita acs arad 23.01.2016 3 csm bistrita acs arad 23.01.2016 4 csm bistrita acs arad 23.01.2016

Spectatorii, prezenți în număr mare în tribuna cosmetizată cu scaune noi din plastic, au savurat spectacolul. În public, subprefectul Ovidiu Frenț, vicepreședintele CJ Dorin Popescu, deputatul Daniel Suciu, viceprimarul George Avram, consilierii locali Mihai Sărmășan și Vasile Moldovan, consilierul județean Ioan Gaftone, secretarul municipiului, Floare Gaftone, președintele Camerei de Comerț și Industrie BN, Vasile Bar.

După al 12-lea succes din tot atâtea posibile, obținut la o diferență de 41 de goluri, CSM Bistrița continuă să conducă în clasamentul Seriei B a Diviziei A, cu 36 de puncte (golaveraj +193), având trei peste principala contracandidată CSM Cetate Devatrans.

Marcatoare: Maior-Pașca – 8, Paraschiv – 7, R. Tamaș – 6, Ciunt – 4, A. Tămaș – 4, Oltean – 4, S. Szabo – 3, Zegrean – 3, Chirilă – 3, Vezentan – 2, Dorhoi – 2, Cârstea – 2, Bărbos – 2, Diniș-Vârtic – 1.

CSM Bistrița – ACS Arad 51-10Bistrița, 23.01.2015

Posted by Timp Online on 23 Ianuarie 2016

”Nu sunt foarte multe de zis după un astfel de meci. Ne-a fost dor de publicul din Bistrița și reîntâlnirea a fost una de bun augur. Le felicit pe fete, până la umă când întâlnești o asemenea echipă diferența de scor este una normală. Mă bucur că am reușit să facem și spectacol în fața unui public care a venit în număr mare. Urmează un meci la Pitești, care pare unul ușor, însă adversarul nu a ajuns întâmplător pe locul 3, vom întâlni o echipă ambițioasă. Sper să atingem obiectivul pe care Bistrița îl așteaptă. Mai avem adversari buni, trebuie să fim foarte atenți, dar sper ca luna aprilie să ne aducă promovarea în prima ligă”, a declarat antrenorul Horațiu Pașca.

5 bis csm bistrita acs arad 23.01.2016 5 csm bistrita acs arad 23.01.2016 6 csm bistrita acs arad 23.01.2016 7 csm bistrita acs arad 23.01.2016

”După un meci lejer, fetele noastre de la CSM Bistrița s-au impus cu un scor record în fața echipei ACS Arad! Vreau să mulțumesc publicului care și de această dată a creat o atmosferă de nota 10 în Sala Polivalentă din Bistrița! De asemenea, vreau să le spun bun venit la Bistrița Laurei Oltean și Magdalenei Paraschiv și să mulțumesc în numele comunității bistrițene companiei Rombat SA, care în noul an s-a alăturat celui mai important proiect sportiv din ultimul deceniu. Vreau să îi mulțumesc în mod special managerului general SC Rombat SA, domnului Ioan Repede, care este un iubitor al sportului și al comunității bistrițene și care a susținut de-a lungul timpului proiecte ale comunității noastre! Felicitări antrenorilor Horațiu Pașca și Radu Moldovan și întregii echipe! O comunitate, o echipă, același vis! CSM Bistrița!”, a scris pe Facebook președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

În etapa următoare, a 14-a, CSM Bistrița joacă în deplasare cu SCM Pitești – sâmbătă 30 ianuarie.

Celelalte meciuri din etapa a 13-a: CSU de Vest Timișoara – SCM Pitești 28-28, CSU Reșița – CSM Slatina 34-29, ACS Sepsi-Sic Sf. Gheorghe – SC Mureșul Tg. Mureș 27-25, CSM Cetate Devatrans – CSU Oradea 43-16. Național Brașov a stat.

AICI PUTEȚI VEDEA O GALERIE FOTO!

8 csm bistrita acs arad 23.01.2016 9 csm bistrita acs arad 23.01.2016 10 csm bistrita acs arad 23.01.2016 11 csm bistrita acs arad 23.01.2016 13 csm bistrita acs arad 14 csm bistrita acs arad 15 csm bistrita acs arad 16 csm bistrita acs arad horatiu pasca

7 comentarii

 • Am fost la ,,meci”,ca om batran am avut impresia ca joacă o echipă de liceu cu una de școală primară,să nu zic grădinița.Sa ajuns la ,,mistocareala ” din partea fetelor noastre.Oricum felicitări,dar urmează să intrăm la facultate(superliga) si acolo va fi adevăratul spectacol.Ce mă miră un pic e ,,aglomerația „de politruci pe unii recunosc ca nu i-am văzut niciodată in tribună la nici un sport,dar acum s-au îndrăgostit brusc de fete (pardon handbal).Totuși cred ca după alegeri vor fi tot mai greu de văzut,sper si fără functii.O intrebare știe cineva cum de a lipsit tizul antrenorului secund,sau șeful politicilor BN? Îl rog măcar pe facebook să ne transmită gândurile si felicitările de rigoare.
  PAREREA MEA!

  • P.S. Ah,ce fericit sunt a venit mesajul chiar dacă l-a scris Bogdan Ivan,bine c-a venit.Am ieșit in fata blocului cu familia,cu vecinii si cântăm cu toti:
   Sunt fericit si ma simt bine
   Drumul meu l-am regăsit
   Doar citindu-te pe tine
   Ole…Ole…Ole…Ole…
   CA CATine altu nu e…

  • Felicitari handbalistelor si antrenorilor.
   Va veni si liga nationala. Acolo sa ne tinem bine.
   Cat despre Nea Ion …. Mai bine stateai acasa. Dupa ce scrii numai la meci nu te-ai uitat…

  • I@an draga nu știu câti ani ai,oricum îti doresc să ai de acum înainte multi cu sănătate dar acum 60 de ani când mergeam eu la sport,nu se făcea așa ceva.Adversarul era respectat si nu umilit.La acest nivel se face handbal si din placere,aceste eleve au venit 350 km cu autobuzul pe banii părintilor și cred că era suficient si o diferenta de 20
   de goluri.Au avut in poarta o fată plinuta care nu sa mișcat 60 de minute de pe linia si mijlocul portii,dar toate le inteleg,nu si umilirea unor fete care au facut eforturi să avem si noi cu cine juca.Recunosc cuvântul,,mistocareala” nu a fost cel mai potrivit și îmi cer scuze.Cu permisiunea d-voastră,am și eu dreptul la opinie.
   PAREREA MEA!

 • Felicitari echipei,bravooooo! Cei care nu apreciaza sportul asta si nu stiu cat muncesc fetele ca sa ajunga la ,,mistocareala,,lor pe teren cum zice acel nea Ion in comentariul de mai sus sa stea acasa cu ziarul in mana .Felicitari si portarului Caragea si antrenorilor care pun suflet pentru echipa !

 • Felicitari pentru prestatie. In schimb un mare minus pentru caracterul jucatoarele noastre care la final au luat in deradere adversarul. Au marcat 3 goluri in bataie de joc. Asa ceva nu se face. Lipsa de sportivitate.

 • Super meci, super atmosfera, doar piesa aceea nu isi are locul la noi cand se marcheaza … e piesa celor de la Steaua … cautati altceva…

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS