Sănătate

Spitalul Județean limitează vizitele la pacienții de la Infecțioase, Pneumologie și Pediatrie

Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița sistează, începând de joi 11 ianuarie, vizitele aparținătorilor la pacienții internați în secțiile Boli Infecțioase, Pneumologie și Pediatrie din cauza incidenței crescute a infecțiilor respiratorii.

În celelalte secții, programul de vizită se desfășoară de luni până duminică și în sărbătorile legale între orele 13.00-17.00. La Secția ATI, programul de vizită este de luni până duminică, între orele 11.30-12.30 şi 13.00-14.00.

Pentru pacienții critici, vizitele sunt posibile și în afara intervalului orar menționat, cu cerere aprobată de medicul șef de secție și medicul curant sau medicul de gardă (după caz).

Unitatea medicală precizează că este obligatorie purtarea măștii de protecție facială pe tot parcursul vizitei în spital.

Suplimentar, în funcție de patologia pacientului vizitat, la îndrumarea personalului medical, echipamentul de protecție poate fi mai mult decât masca facială.

De asemenea, potrivit prevederilor legale, este interzisă vizitarea pacienților de către aparținătorii care prezintă semne clinice de infecții acute, motiv pentru care aceștia sunt rugați să evite vizitele la patul bolnavului, pentru a preveni transmiterea infecţiilor.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS