Actualitate

Sportivi și antrenori din județ, felicitați de premier pentru rezultatele obținute la competiții internaționale

Premierul Nicolae Ciucă le-a acordat, marţi, distincţii sportivilor din canotaj, tenis de masă, tenis de câmp, atletism, scrimă, judo, kaiac-canoe şi haltere, care au obţinut medalii la competiţiile internaţionale în ultima perioadă. Printre cei premiați sunt și sportivi și din județ.

Nicolae Ciucă i-a felicitat pe sportivii care au obținut rezultate remarcabile la competițiile internaționale și a spus că fiecare român ar trebui să îi urmeze și să facă sport, în primul rând, pentru sănătate.

„După foarte mulți ani, prin rezultatele voastre ați reușit din nou să aduceți bucurie și emoție pentru toți românii. Bucurie și emoție pentru că am văzut din nou drapelul ridicându-se la cel mai înalt nivel pe catarg, am ascultat cu toții de acasă imnul României de mai multe ori și prin felul acesta recunoașterea pe care o meritați pe deplin cred că reprezintă felicitarea pe care noi astăzi v-o adresăm în semn de apreciere și considerație pentru ceea ce ați făcut pentru țară”, a spus premierul Nicolae Ciucă, în cadrul ceremoniei.

Din județul nostru a fost premiată Ioana Sîngeorzan de la secția de tenis de masă a Clubului Gloria 2018 pentru medalia de argint obținută cu echipa de la Europenele de juniori și locul 5 la dublu mixt, în timp ce antrenorului Mihaela Șteff i-au fost recunoscute meritele pentru Europenele de Seniori, unde România a obtinut 4 medalii: aur, argint și bronz la dublu feminin și argint la dublu mixt.

Și halterofilii Cosmin Isofache și Narcis Papolți de la Clubul Sportiv Municipal (CSM), împreună cu antrenorul Ovidiu Fătu, au fost felicitați de prim-ministrul României pentru reușitele obținute la campionatele Europene de juniori de la Raszyn, Polonia.

Și sportivele care fac parte din secția de Tenis de Masă a CSM Bistrița, Ungvari Evelyn și Sîngeorzan Cristina, au fost felicitate pentru rezultatele obținute la Campionatele Europene de Juniori și Cadeți de la Belgrad.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.