Sport

Start în play-off pentru Gloria, vineri pe Stadionul ”Jean Pădureanu”

Echipa de fotbal Gloria 2018 Bistrița-Năsăud începe play-off-ul în Seria 9 din Liga a 3-a cu un meci pe teren propriu împotriva formației CS Universitar din Alba Iulia.

Partida este programată pe Stadionul ”Jean Pădureanu” din Bistrița, vineri 29 martie, de la ora 15.00.

”Începe un nou campionat, partea finală, cu un meci pe care trebuie neapărat să îl câștigăm. Suntem obligați să câștigăm primul joc din play-off, pentru noi este foarte important, fundamental”, spune antrenorul Gloriei, Adrian Falub.

Celălalt meci din prima rundă a play-off-ului în Seria 9, ACS Mediaș – Unirea Ungheni, se dispută sâmbătă 30 martie, de la ora 15.00.

Primele două clasate în play-off vor disputa două runde de baraj pentru promovarea în Liga a 2-a. Mai întâi, în dublă manșă, locul 1 din Seria 10 va întâlni locul 2 din Seria 9, iar locul 2 din Seria 10 va juca împotriva locului 1 din Seria 9. Învingătoarele vor disputa o dublă manșă decisivă pentru promovare. Cele mai bune 4 dintre cele 5 echipe învinse în finalele barajelor intră într-o mini-competiție formată din semifinale și finală (un singur joc pe terenul primei extrase la “împerechere”), câştigătoarea finalei urmând a promova în Liga a 2-a.

Etichete

2 comentarii

 • Poate se sesizează cine trebuie și:
  1.- propune/dispune/impune retragerea titlului de cetățean de oroare pârnăiașului Jean, Lord de Rahova;
  2.- schimbă numele stadionului din Jean Pădureanu în Jean de la Craiova sau în ”Cooperativa Zori Noi”;
  Asta așa, pentru că și valoarea și greșelile trebuie recunoscute și respectiv taxate.
  Ce exemplu dăm noi posterității ? Așa, după raționamentul actual stadionul Arena Națională ar trebui să se numească stadionul Mitică Dragomir !

  5
  7
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS