Politică

Stelian Dolha: 14,4% la euroalegeri nu m-ar mulţumi. Ne ne mai putem scuza, nu există nu pot

Liderul filialei judeţene PNL, deputatul Stelian Dolha, a spus că un scor de 14,4% în Bistriţa-Năsăud la alegerile europarlamentare, atât cât a fost stabilit la centru, ar însemna un salt faţă de 2009, dar că personal nu l-ar mulţumi în condiţiile în care obiectivul la nivel naţional este de peste 20%. El a adăugat că organizaţia pe care o conduce trebuie să poată mult mai mult.

”14,4% la europarlamentare în Bistriţa-Năsăud este scorul dat de la Bucureşti, dar să nu credeţi că 14,4% mă mulţumeşte pe mine, Stelian Dolha, ca preşedinte al acestei filiale. E o creştere faţă de 9,14% din 2009, ar fi o creştere, aşteptăm rezultatele, dar să nu credeţi că mă mulţumeşte. Obiectivul filialei, în cifre, nu pot să vi-l spun acum, o să-l aflaţi la sfârşitul acestei campanii electorale. Vrând-nevrând, trebuie să te compari cu ce ai, bagajul pe care îl ai, nu ai cum să nu ţii cont de el, că de acolo pleci, iar bagajul e 9,14%. 14,4% ar însemna un salt deloc mic, dar eu cred că e prea puţin, cred că putem mult mai mult, totuşi obiectivul nostru naţional e de 20 şi ceva la sută. Eu cred că şi filiala liberală bistriţeană nu mai poate să se scuze, să spună: n-am putut. Ba da, de ce nu poţi? Trebuie să poţi mult mai mult. Dacă nu, înseamnă că trebuie să faci altceva, nu politică”, a afirmat preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud într-o conferinţă de presă.

Dolha a menţionat că va transmite mai departe, în Bistriţa-Năsăud, mesajul liderului PNL Crin Antonescu. ”Îmi doresc ca PNL să obţină un scor de peste 20% la europarlamentare şi o să fac tot ce-mi stă în puteri să obţinem un scor bun în judeţ pentru că România, din toamna acestui an, trebuie să scape de puşlamalele roşii”.

El a spus că sloganul principal al liberalilor, ”Cu demnitate în Europa”, nu este ales întâmplător, pentru că ”reprezentanţii PNL în parlamentul european au nevoie de demnitate”. ”Au nevoie nu numai ei, avem nevoie şi noi, parlamentarii care am rămas acasă. Nu cred că am avut prea multă demnitate atunci când am semnat aderarea României la UE, nici după ce am devenit membri plini ai UE. Cuvântul de bază ar trebui să fie ”demnitate”.

9 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.