Actualitate

Stelian Dolha: ”Elevi, fiţi curioşi. Părinţi, investiţi în ei tot ce aveţi”

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Stelian Dolha, care a fost prezent la deschiderea noului an şcolar în două unităţi de învăţământ de pe Valea Ilvelor, în Leşu şi Poiana Ilvei, a spus că România are nevoie de modele, iar profesorii şi învăţătorii trebuie să fie un exemplu pentru elevi.

„Se spune că nu avem modele. Ba da, întăresc cele afirmate şi spun că învăţătorii şi profesorii de la oricare instituţie de învăţământ de la ţară, au fost, sunt şi trebuie să fie modele pentru oricare dintre elevi. Spun şi cred aceasta, pentru că nu este uşor să fii cadru didactic la sat. Vă mulţumesc doamnelor şi domnilor profesori că aţi rămas să-i învăţaţi pe copiii de aici să buchisească abecedarul, să le îndreptaţi paşii spre viitor”.

”În orice localitate există două instituţii fundamentale care asigură bunăstarea acesteia: Biserica şi şcoala. Una ne învaţă sufletul, cealaltă mintea” a menţionat Dolha.

De asemenea, acesta le-a transmis elevilor: „Vă cer un singur lucru: fiţi curioşi! Puneţi mereu întrebări. Nu vă mulţumiţi niciodată cu un singur răspuns”, iar părinţilor: „Copiii noştri sunt cel mai de preţ lucru pe care îl oferim societăţii şi vă încurajez să investiţi tot ce aveţi în ei astfel încât să devină oameni de bine”.

Stelian Dolha le-a oferit elevilor de la şcolile din Leşu şi Poiana Ilvei două seturi de mingi de fotbal şi de volei, se arată într-un comunicat.

2 comentarii

  • „Vă cer un singur lucru: fiţi curioşi! Puneţi mereu întrebări. Nu vă mulţumiţi niciodată cu un singur răspuns”, iar părinţilor…vă încurajez să investiţi tot ce aveţi”..PENTRU CA INVATAMANTUL DE ANUL ASTA NU MAI E GRATIS IAR BANII DIN IMPOZITELE VOASTRA ABIA AJUNG PENTRU SALARIIILE NOASTRE
    Am o intrebare domnule adjunct : ce ati facut dumneavoastra pentru cele 3 salarii incasate?

  • bla,bla,bla……….aceleaşi vorbe sforaitoare in fiecare an .cereţi de la toţi de la copii , parinţi,profesori …….dar voi ce daţi acestei societaţi ???cu ce veniţi nou ,ajutator ???? nu astept raspuns, pentru ca ştiu ca vor fi tot acele , bla,bla,bla………!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS