Actualitate

Strada Gen. Grigore Bălan, închisă circulației timp de patru zile pentru asfaltare

Pentru turnarea stratului de uzură și refacerea marcajelor rutiere pe întreg tronsonul străzii General Grigore Bălan din Bistrița, parte din proiectul european Linia Verde, circulația rutieră va fi închisă, inclusiv din străzile adiacente, între sensul giratoriu de pe strada General Grigore Bălan – intersecția cu strada Bistricioarei, până la sensul giratoriu de pe strada General Grigore Bălan – intersecția cu strada Avram Iancu, începând de joi 12 octombrie ora 07.30 până duminică 15 octombrie ora 20.00.

Polițiștii locali cu atribuții pe linie rutieră se vor afla la orele de vârf în zonele afectate, pentru fluidizarea circulației, astfel încât disconfortul resimțit de participanții la trafic să fie minim, anunță Poliția Locală Bistrița.

Riveranii și participanții la trafic sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să respecte reglementările rutiere în această perioadă.

Săptămâna trecută s-a turnat stratul final de asfalt pe strada Gheorghe Șincai, și ea aflată pe traseul Liniei Verzi.

8 comentarii

 • Domnule Primar IOAN TURC.
  Dati dispozitie sa se refaca pe traseul LINIA VERDE locasurile vechi pentru arborii de aliniament.Nu acoperiti cu dale aceste locuri !
  Va rog sa respectati Legea 24 Spatii Verzi mai ales ca acest proiect este finantat de UE care obliga statele comunitare sa aduca mereu imbunatatiri calitatii vietii si grija fata de MEDIU.

  19
  26
 • Sa inchizi o strada ca sa ….faci masuratori, sa spargi strada, sa asfaltezi, sa faci trotuare , sa mai asfaltezi odata si inca odata sa o marchezi!
  …dupa care sa vii in fata cetateanului sa ti arati muschiul!
  POT SA AFLU CATI BANI IA PRIMARU PE LUNA DUPA ACESTE LUCRARI PESTE CEI 15000LEI ?
  Apropo…si cainele vecinului isi marcheaza coltul blocului !
  Maaaa…dar ce puteeeeee!

  17
  6
  • Aveti dreptate,de rasul lumi aceasta portiune de cativa metri! Daca nu de asfalteaza inseamna ca e nepasare sí rea vointa.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS