Actualitate

Strada Gen. Grigore Bălan, redeschisă circulației cu o zi mai devreme

Strada General Grigore Bălan din Bistrița, aflată pe traseul Liniei Verzi, proiect cu fonduri europene derulat de municipalitate, a fost redeschisă circulației rutiere, după turnarea stratului de uzură și realizarea marcajelor rutiere, cu o zi mai devreme.

De sâmbătă seară se poate circula pe strada General Grigore Bălan, stratul final de asfalt fiind turnat. Inițial, accesul mașinilor fusese interzis până duminică 15 octombrie la ora 20.00, însă lucrările au fost finalizate mai repede.

”S-a redeschis circulația auto pe strada General Grigore Bălan, cu o zi mai devreme, după turnarea ultimului strat de asfalt!”, a anunțat primarul Ioan Turc.

Traficul rutier fusese închis inclusiv din străzile adiacente, între sensul giratoriu de la intersecția cu strada Bistricioarei și până la sensul giratoriu de la intersecția cu strada Avram Iancu, începând de joi 12 octombrie ora 07.30. 

Săptămâna trecută s-a turnat ultimul strat de asfalt pe strada Gheorghe Șincai, și ea pe Linia Verde.

”Echipele noastre sunt angrenate pe șantierele deschise, pentru a finaliza lucrarile și pentru a restabili circulația în cel mai scurt timp posibil. Vă rugăm să fiți atenți la semnalizarea rutieră pentru a nu întâmpina situații neprevăzute. Va mulțumim pentru înțelegere”, a transmis compania M.I.S. Grup.

6 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS