Actualitate

Ștrandul Municipal, oază de liniște, răcoare și relaxare, preferat de multă lume în aceste zile toride

(FOTO) Ștrandul Municipal, care s-a dechis săptămâna aceasta, este locul preferat de plajă, baie și relaxare al bistrițenilor de toate vârstele care vin încă de la primele ore ale dimineții să ocupe un șezlong cu umbrelă în zona bazinului mare.

După ora 10.00, cu greu se mai găsește un șezlong liber, însă sunt suficiente locuri pe iarbă sau la marginea Pădurii Codrișor, care aduce și doza de răcoare atât de necesară zilele acestea, când suntem sub cod portocaliu de caniculă.

Oamenii vin atât cu bicicletele – în incintă este un rastel – cât și cu mașinile sau pe jos.

În toate bazilele este apă curată, filtrată, încălzită mai mult de soare decât de panourile solare, aceasta fiind una dintre reclamațiile celor care vin dimineața să facă baie, oră la care apa este destul de rece.

Intrarea este 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii, elevi, studenți, pensionari. Pentru închirierea unui șezlong tariful este 8 lei. Tot atât costă și folosirea unei umbrele.

Etichete

16 comentarii

  • Băgați mai multe șezlonguri și umbrele domnilor de la primărie. La ce plătim impozite? Puțin respect pentru cetățenii orașului.

    • E reabilitarea facuta de Cretu, stai sa intre in schema reamenajarea totala anuntata de noua administratie. Vom avea un strand modern cam ca la Oradea. Mai mult respect pentru cetatenii orasului.

  • Problema ștrandului acesta este că este extrem de prost conceput, toți primari sau gândit ei să-l modifice după ce trăznei le-au trecut lor prin cap și acum a ajuns o struțo- cămilă care nu este bun pentru nimic nici pentru înot de performață nici pentru relaxare. Bazinul mare este mult prea adânc pentru a fi folosit pentru relaxare, lafel pentru înotul de performață nu sunt condiți adecvate adică culoarele nu sunt separate prin „frângi” nu mai nici pontoanele de star, nu există nici măcar o platformă pentru sărituri. Bazinul mijlociu are adâncimea prea mică și are suprafața mult prea mică. Despre cel foarte mic nu pot să spun decât că este foarte, foarte mic. Așa se întâmplă când își bagă coada politicenii totul se duce la vale.

    • Lasă nu te mai supăra tu Cornele că și primarul ăsta nou va vine cu noi năzbâti, va băga mașinuțe de golf electrice și astfel se va rezolvă totul.

    • ia si fa tu unul super misto Cornele!!!!!!!!!! sa vedem, poate sti mai nine, faci mai mult, ajuti, gandesti si te implici. In rest daca Cretu nu facea parcul si strandul asa cum este el astazi, aveam tot mizeria aia de strand dinainte! oricat ati vrea sa huliti, hai sa vedem ce se poate imbunatati nu sa tot criticam fara sa ne implicam.

    • @Sabrina draga, teoretic parcul a fost făcut de Vasăle Moldovan!!!
      Ștrandul, da, de Crețu l, dar el știa ceva că-l deschidea puțin… Ăstora le scăpa ceva… Sper sa nu se întâmple ceva nenorociri!!!

  • Sergiulica, masinutele electrice vor fi de barbierit, nu de golf. Nu stiu de unde naiba ai inteles tu asa ceva :))))

    • Minunat, sa faci baie la un loc cu toți nespălații, cu aia de se pisa sau scuipa in apa etc.
      Sănătate curată, nu alta.

  • Bazinul mare este prea adanc ,lumea nu intra se multumesc cu privitul,poate o exista cineva sa gandeasca o compartimentare si redimensionare

  • Eu prefer în continuare să mă duc la ștrandul Comelf vara iar în restul timpul la Schriender. Acolo condițiile sunt mai mult decât decente. Iar la Schriender ai pe lângă bazin acoperit și alte condiții, saună, sala de fitness etc… Este un neajuns locurile de parcare destul de puține în curte dar există parcări publice în apropiere nu trebuie musai să parchezi în ușa bazinului.

  • A fost și ștrandul Mecanica, acolo era superb, am petrecut mult veri minunate acolo. Sa închis după ce fabrica Mecanică a dat faliment. Am înțeles că a fost cumpărat de un investitor din Cluj pentru al moderniza și redeschide. Știe cineva care este situația lui și când se va redeschide ?

  • propun ca acel parc , aviz primarului-care are urechea ascutita la tot ce e bun, asa ca acesta idee – sa transforme strandul in bazin pentru inmagazinarea apei ca si rezeva intangibila de incendiu pentru obiectivele din zona care nu au autorizatie, chiar si primaria iar pentru strad sa -l faca la baza partiei de schi
    cu recomandarea ca investitia ar fi mult mai mica daca se astepata inca vreo 4 ani cand alunecarile de teren vor ajunge la vale si va aduce si craterul care se gaseste acum pe partie…. va fi un bazin cu functiune mixta …strand vara si bazin pentru tancurile de zapada iarna
    Doar asa isi vor da mainile acesti doi primari, buni gospodari si……beeeeeep! No….ca mi-a astupat gura timponline-ul chiar cand curgeau epitetele din dictionarul limbii romane!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.