Actualitate

Surprize pentru cei mici din partea polițiștilor, jandarmilor și pompierilor, de Ziua Copilului

(FOTO-VIDEO) Poliţişti, jandarmi, personal de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud şi pompierii din cadrul ISU Bistrița-Năsăud au pregătit pentru cei mici, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, o serie de surprize.

Totul s-a întâmplat în zona Palatului Culturii din Bistriţa, iar cei mici au avut parte de momente pe care nu le vor uita curând. Punctul culminant al zilei a fost întâlnirea cu Tedi, îndrăgita mascotă a unui proiect demarat la nivel naţional de poliţişti şi partenerii lor, informează ISU.

Sute de elevi de clasa I, din tot județul, au absolvit Școala Siguranței Tedi, alături de îndrăgita mascotă. ”Pentru că ne-am propus ca finalul ediție cu numărul patru al ”Școlii Siguranței TEDI” să fie memorabil pentru elevii de clasa I, participanți la acest proiect, pentru că siguranța lor este prioritatea noastră, pentru că mâine sărbătorim copilăria și copiii din lumea-ntreagă și pentru că am dorit sa răsplătim sârguință elevilor și implicarea dascălilor participanți… astăzi, 31 mai, mascota Tedi a venit la Bistrița cu daruri pentru copii! În așteptarea ei, polițiștii de la acțiuni speciale au făcut exerciții demonstrative la care a participat și Lord, câinele-polițist. Invitații noștri, Inspectoratul pentru Situații de Urgentă “Bistrița” al Județului Bistrița-Năsăud, Inspectoratul Județean de Jandarmi “Gelu Voievod”, Serviciul Județean de Ambulantă Bistrița-Năsăud și Automobil Clubul Român Bistrița au organizat pentru copiii prezenți expoziții cu tehnica, aparatura din dotare, mașini și mini-karturi”, a precizat IPJ.

 

Foto: IPJ BN, ISU BN. Video: ISU BN

2 comentarii

  • Ziua copiilor e mâine, nu am știut nimic despre aceste acțiuni, trebuiau mediatizate dinainte, nu să aflu din ziare ca „a fost”.

  • Ce bine”ca a fost astăzi și ca au aflat doar unii! !!!!. Îmi plac ziarele din Bistrița majoritatea scriu despre evenimente care au fost, asta ca sa fim informați de ce a fost…..

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.