Actualitate

”Susținem Parchetul și DNA contra PSD-ALDE care ne-au gazat!”, protest la Prefectură

UPDATE „Vine sau nu vine la Protest Prefectul Ovidiu-Victor Frenţ?”, a întrebat pe Facebook, profesorul Florin I. Bojor. El a adăugat:

„În 10 septembrie 2018, România iese în stradă din nou, la fel şi Bistriţa, într-un protest autorizat unde a fost invitat la dialog Prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud, domnul Ovidiu-Victor Frenţ. Astfel, mai mulţi cetăţeni au depus o cerere de dialog cu Prefectul la protestul de luni, 10 septembrie (Nr. Document IA 17201 din 05.09.2018). În cererea de solicitare la dialog a prefectului se menţionează: „În calitatea dumneavoastră de revoluţionar împotriva comunismului la Revoluţia din 1989 avem certitudinea că veţi participa la dialogul civilizat, democratic şi paşnic care va avea loc între dumneavoastră ca reprezentant al Guvernului României în teritoriu şi protestatarii din societatea civilă bistriţeană.”

Ulterior, Prefectura a anunțat: ”Ca urmare a apariției în presă și în mediul online a cererii de dialog cu prefectul județului Bistrița-Năsăud la protestul din 10 septembrie 2018 a reprezentanților societății civile Adrian-Dorin Panti, Florin Ioan Bojor, Tiberius Cămăraș și Vasile Man, dorim să vă informăm că s-a răspuns prin e-mail, încă de vineri 7 septembrie, cât și telefonic, că dl. prefect Ovidiu Victor Frenț este deschis dialogului și îi invită luni 10 septembrie, în intervalul 12.00-15.00, la biroul acestuia de la Palatul Administrativ”.

ŞTIREA INIŢIALĂ Peste o sută de persoane au anunţat deja că vor participa luni 10 septembrie, începând cu ora 19.00, în fața Palatului Administrativ din Piața ”Petru Rareș” Bistrița, la protestul „Susținem Parchetul și DNA-ul contra PSD-ALDE care ne-au GAZAT!”, iar alte 700 au spus că sunt interesate de acest eveniment anunţat pe Facebook de profesorul Florin Ioan Bojor, care a participat în urmă cu o lună, la Bucureşti, la protestul diasporei.

”Noi suntem poporul! Unii au fost gazați de Jandarmeria Română din București pe 10 august 2018, alții au ieșit în stradă la Bistrița și în alte orașe, acum ieșim din nou în stradă pentru a susține Parchetul și DNA-ul împotriva PSD-ALDE care ne-au gazat și ne ucid viitorul!”, a scris organizatorul pe pagina de Facebook a evenimentului.

Florin Ioan Bojor a trimis luna trecută o plângere Parchetului Militar în care le cere procurorilor să analizeze ”implicarea PSD-ALDE în organizarea prin intermediul Jandarmeriei Române de la Bucureşti a gazării noastre la protestul din Bucureşti cu scopul de a instaura frica în poporul român”.

20 comentarii

 • Felicitări pentru ceea ce faceți. Vedeți că Pulan Dala, slujitorul privilegiaților care îl servesc la Bistrița pe Liviu Nicolae Dragnea, vă pândește de după colț.

  • Dacă cei 10 staliniști care susțin ciuma neagră SRI DNA, sunt împotriva lui Liuba Nicolaievici Dragneev, merg și eu, necondiționat, cu ei.

  • Măcar pe ciuma neagră africană a porcilor PSDragnea știm că o gestionează bine. Porcii de la Teldrum au scăpat momentan după ce au fost vânduți exact înaintea declanșării molimei. Din această cauză cei din sudul țării strigă mai nou: Sus, Dragnea! În furci?

 • Dinu, de de nu iesi si tu? Sau iti convine , sau esti psd-ist?
  A! tu esti un privilegiat al soartei
  Stai in banca ta si profita de cat ti a mai ramas.

 • Oare in primaria Bistrita cand se vor face angajari fara pile si relatii, fara telefoane de partid. A venit in primarie una care le da de gard, din primaria Dumitra. Sunt colega cu o fufa care a fost respinsa la alte concursuri pt angajare iar acum asta cu pile si relatii intra cu smecheri. Daca se continua asa devenim o primarie neprofesionista.

  • Nu ca ati fi „o primarie profesionista”… Vai de noi cu asa administratie! Fufe, tute, vechituri intretinute cu studii la foarte mare fara frecventa… Vai de noi cu asa administratie!

 • Cretinii care il sustin pe Drac-nea nu stiu ca el in persoana a mancat porcul cu ciuma neagra. Asa ca stirbilor, asistatilor , sunteti dusi de nas pana va ingroapa popa.

 • La primaria Bistrita , Cretu a angajat cateva sute de oameni in 10 ani dupa criterii care nu au legatura cu competenta si expertiza . In 10 ani , s-au adunat o groaza de OBLIGATII la PSD si toti si-au gasit salvarea cu un job la primarie . Bistrita are de doua ori mai multi angajati la primarie decat Clujul multumita lui Cretu si PSD . Trebuie facuta curatenie generala la primarie , evaluati toti pe competenta , dati afara vreo 500 de paraziti care iau salariul degeaba si dupa aia sa vedeti administratie moderna la municipiu . Asta e reteta pentru ca Bistrita sa fie un oras modern , civilizat , care foloseste banii asa cum trebuie , nu pe salarii SOCIALE la camarila PSD .

 • De acord cu dl Ovidiu Florean.
  Numai ca cei care nu sunt angajati la primarie si cei din mediul privat , tinerii , critica angajatii primariei sau Cj sau altor institutii publice (dar multi se ingramadesc la primarie) din cauza unor angajaari pe criterii politice asa cum afirma dl O Florean.
  Nu cerd ca trebuie sa i bagam in aceiasi oala pe toti.
  S-a scos post la concurs unde s au inscris cam 45 de persoane si cu toate pilele de partid,(se stiu ei care) nu au fost capabili sa treaca de nota 4.
  Este adevarat ca in ultima vreme s au facut angajarii numai pe pile, altfel nu ar fi intrat niciunul pentru ca nu invata si nu si dau interesul.
  Cine vrea sa profeseze cu adevarat se duce la concurs fara pile cu subiecte dinainte stiute.
  Sa fim seriosi nu ma convinge nimeni ca aceste concursuri sunt cinstite.
  De aceia toti sunt BOTA ca se bazeaza pe pilele puse.
  Mai este o tactica, nu iei din prima ca sa nu se prinda nimeni a doua ora sigur ei.
  Asa ca fata nu stiu cui primar sau pila lui Tanco sau a altor personalitati psd puteti spera in continuare nu trebuie sa munciti prea mult.
  Este sdevarat ca sunt multi taietori de frunze la caini, si totusi se angajeaza in continuare.
  DE CE? O FI SARCINA DE PARTID?

 • Ati zis-o foarte corect domnule FLORIAN.De aceea este trasat tot orasul cu dungi albe sa scoata bani pt. salarii, iar bistritenii nu mai pot stationa 5 minute cu masina fara sa plateasca. Orasul nu ne mai apartine din cauza foamei de bani .

  • Da, domnule Marius Bălan, așa este cum spuneți dumneavoastră, dar haideți să facem ca Bistrița să fie și a noastră, nu numai a lor.

  • Pt dl Balan: Parcarea e o chestiune (deloc neglijabila!), una care se adauga la nenumaratele rahaturi cu care administratia locala ne scoate ochii dar si banii, muuulti bani, din buzunare!
   Daca le trebuie bani, nu au decat sa isi puna angajatii la treaba, iar politia locala sa amendeze lenesii care se parcheaza pe margini de drum, oriunde, sa amendeze vinovatii pentru mizerie si vinovatii, TOTI vinovatii, pentru fapte antisociale!
   Daca s-ar face o triere corecta a angajatilor din administratie, poate ar ramane 25% competenti, de oameni curati, fara „asocieri” si „afaceri” personale, care sa fie determinati sa dea totul pentru acest oras! Asta ar insemna curatenie in aparatul administrativ…e o parere!

  • Bălane tu o arzi de dreapta ! te plângi de bani? Nu-ți mai ajunge pensia specială de la SRI/STS ?

 • Nu iti doresc pesedistule sa traiesti din banii pomeniti de tine pe care mi-i bagi cu forta in budilaris. Sunt independent financiar ca am fost prevazator si mi-o dat DOMNUL tot ce doresc pt ca a constatat bune practici la mine. Eu dau bani la statul MAFIOT si nu invers. Noapte buna mic impostor !Ai gresit adresa.

 • Dinuzaure, de-ar fi unul singur, lucrul acesta ne-ar arăta că orașul Bistrița, controlat actualmente de Liviu Dragnea, nu este o simplă râmă. Tu pricepi asta, dinuzaure?

 • We understand your paranoia
  But we don’t want to play your game
  You think you’re cool and know what you are doing
  Liviu Dragnea is your name.
  Free the people now
  Do it do it do it now,
  Free the people now
  Do it do it do it now.
  (#John Lennon)

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS