Actualitate Recomandări

Un talentat jucător bistrițean, transferat la FCSB!

Un tânăr jucător bistrițean a fost transferat la FCSB, așa cum se numește acum gruparea patronată de Gigi Becali. ”După o perioadă de aproximativ 30 de zile de pregătire la București (Baza Sportivă Steaua), jucătorul FC Gloria Junior Claudiu-Robert Băciuț (16 ani) a fost transferat la FCSB! Succes Roby în proiectul echipei FCSB; succes în fotbalul mare! Mulțumim dlui. Geambazi Vasile (FCSB) pentru încrederea si susținerea acordate talentului lui Băciuț!”, a anunțat mutarea clubul Gloria Junior pe pagina sa de Facebook.

Pentru început, Băciuț va evolua pentru echipa a doua a FCSB, în Liga a III-a, urmând ca pe viitor, dacă va confirma, să poată fi cooptat în lotul echipei mari, care joacă în prima ligă.

În această vară, un alt jucător de perspectivă, Denis Hordouan (18 ani), a fost cedat la U Cluj în Liga a III-a.

Cristian Stanciu, președintele FC Gloria Junior, grupare care va evolua în acest sezon în campionatele naționale de juniori A și B și care a adus în această vară fotbaliști de la Reghin și din județ, spune că obiectivul este de a juca în Liga a III-a în sezonul competițional următor, 2018/2019. ”Vrem să ne califgicăm în Liga Elitelor și, potrivit regulamentului, participarea aici ne dă dreptul ca în sezonul viitor să ne înscriem în Liga a III-a”, a explicat el.

FC Gloria Junior beneficiază de finanțare nerambursabilă de la Consiliul Județean, 20.288 lei pentru proiectul ”Bistrița-Năsăud pe harta performanței fotbalistice în competițiile de Juniori U19, Juniori U17 și Juniori U15”.

1 comentariu

  • Mult succes ,Claudiu !
    Ai primit o șansa care apare rar in viața .Foloseste-o!
    Munca ,cinste și seriozitate !
    Aceasta este calea !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.