Actualitate

Talisman pentru Gloria 2018. Prezentarea lotului + Victorie în primul amical

(FOTO-VIDEO) La Sala Polivalentă din Bistrița a avut loc evenimentul de prezentare a lotului echipei de handbal feminin Gloria 2018 pentru noul sezon.

Formația Talisman a susținut un concert, apoi Florin Săsărman a cântat imnul Gloriei 2018.

   

În continuare, solistul trupei Talisman, Alin Oprea, a prezentat lotul format din Ana Maria Măzăreanu, Cristina Sîntămărean, Ana Maria Inculeț (portari), Magdalena Paraschiv, Andreea Bărbos, Oana Chirilă Țiplea, Almudena Rodriguez, Laura Pristăvița, Szilvia Szabo, Daniela Rațiu, Paula Garcia Avila, Denisa Giurgiuca, Teodora Bloj, Andreea Tetean, Valentina Ardean Elisei, Nicoleta Dincă, Bianca Zegrean, Emilia Ghiulgian Adin și stafful tehnic condus de Horațiu Pașca.

Gloria 2018 a jucat un meci amical, primul din această vară, în compania echipei CSM Roman, pe care o va întâlni, tot acasă, și în prima etapă de campionat în 2 septembrie. Partida s-a încheiat cu victoria Gloriei 2018, scor 30-25 (16-10).

Pentru echipa bistrițeană au marcat Oana Țiplea (7 goluri), Valentina Ardean Elisei (6), Nicoleta Dincă (4), Szilvia Szabo (4), Andreea Tetean (4), Magdalena Paraschiv (2), Laura Pristăvița (1), Paula Garcia Avila (1), Daniela Rațiu (1). În poartă, Ana Maria Măzăreanu a salvat 7 aruncări din 13 (procentaj 53%), Cristina Sîntămărean – 5 din 14 (35%), iar Ana Maria Inculeț – 4 din 14 (28%).

Tribuna a fost plină, suporterii purtând tricouri roșii în posesia cărora au intrat atunci când și-au ridicat invitațiile gratuite.

”Cred că aveam emoții mai mari ca ele la acest debut, mi-am dorit foarte mult pentru jucătoarele noi să facă un meci bun, să prindă încredere, deoarece moralul este extrem de important. Mă bucur pentru ele, la felul în care au evoluat parcă joacă de mult timp aici. Sper că revederea a fost la fel de plăcută și pentru publicul bistrițean. Mai avem multe lucruri de pus la punct, mai avem de reglat în faza de apărare, am suferit uneori în faza de atac pentru că am lucrat foarte puțin cu mingea. Până la ora primului meci din Liga Națională cu siguranță vom fi pregătiți. Lumea are așteptări mari de la noi, nu ne dorim nici noi puțin, însă prefer să fiu rezervat și să vorbesc la finalul sezonului decât să promitem ceva și să dezamăgim”, a declarat antrenorul Horațiu Pașca.

”Au fost emoții, pentru mine a fost primul meci acasă în fața publicului din Bistrița. Mă bucur că am reușit să facem un joc bun, suntem abia la primul meci de pregătire, vor urma și altele care ne vor ajuta în perspectiva celor oficiale. Eu îmi doresc obiective cât mai înalte, dar trebuie să o luăm pas cu pas, cu răbdare. Suntem multe jucătoare noi, e nevoie de timp pentru a ne simți una pe cealaltă”, a spus Valentina Ardean Elisei.

”Au fost și emoții pentru că era primul meci, prezentarea echipei. A fost un moment plăcut, publicul ne surprinde de fiecare dată. Au fost multe faze bune de atac și în apărare, goluri spectaculoase. A fost abia primul meci. Ne dorim să urcăm măcar un loc mai sus față de campionatul trecut, iar evoluția noastră să fie mult mai bună. Ne-am dori un loc de cupe europene, dar luăm totul pas cu pas și vom vedea”, a afirmat Laura Pristăvița.

”A fost o zi importantă pentru sportul bistrițean: lansarea în noul sezon competițional a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud! Totodată am avut și lansarea imnului echipei, în interpretarea lui Florin Săsărman și un concert de zile mari al trupei Talisman. Sper ca această zi în care am câștigat un meci amical împotriva CSM Roman să ne poarte noroc pe durata întregului sezon și să oferim cât mai multe clipe frumoase pentru bistrițenii care iubesc sportul. Echipa a crescut în valoare și sper că acest lucru se va reflecta și în clasamentul de la finalul sezonului. Vă iubim, vă susținem și avem mare încredere în voi! Hai Gloria 2018!”, a postat pe Facebook președintele CJ Radu Moldovan.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, în subordinea căruia se află clubul.

În 16-18 august, Sala Polivalentă va găzdui ediția a treia a Cupei județului Bistrița-Năsăud. Un turneu amical la Baia Mare va pune punct pregătirilor pentru noul sezon.

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.