Actualitate

Tânăr din Bistrița, arestat după ce a tâlhărit pe stradă un minor

ACTUALIZARE Bănuit de comiterea unei tâlhării, un tânăr de 23 de ani se află în arest și va fi prezentat astăzi magistraților, cu propunere de arestare preventivă, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud:

”La data de 4 decembrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 23 de ani, din Bistrița, bănuit într-un dosar de tâlhărie.

În fapt, la data de 1 decembrie, în jurul orei 18.15, un minor în vârstă de 15 ani din Măgura Ilvei a sesizat Poliția cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe raza municipiului Bistrița, a fost amenințat și agresat de un tânăr care i-a sustras suma de 200 de lei.

Ca urmare a cercetărilor efectuate, polițiștii l-au identificat, depistat și reținut pentru 24 de ore pe tânărul bănuit de comiterea faptei, iar în cursul acestei zile îl vor prezenta magistraților, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Biroul de Investigații Criminale Bistrița continuă cercetările în cadrul unui dosar deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată”.

La data de 5 decembrie, tânărul de 23 ani a fost prezentat Judecătoriei Bistriţa cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Propunerea a fost admisă, iar față de acesta a fost dispusă măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.