Actualitate

Tânăr rănit într-o pădure, dus la spital de elicopterul SMURD

Un echipaj de prim ajutor SMURD și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD au intervenit într-o pădure de pe raza localității Poderei, comuna Rebrișoara, unde un bărbat a fost rănit după ce un copac i-a căzut peste picioare. La caz a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Deoarece accidentul s-a petrecut într-o zonă greu accesibilă care a îngreunat intervenția, accesul salvatotilor a fost făcut cu un autoturism de teren, informează ISU Bistrița-Năsăud.

Paramedicii au găsit un bărbat în vârstă de 29 de ani, cu o fractură deschisă la un picior.

Victima a fost stabilizată și predată echipajului care încadrează elicopterul SMURD pentru a fi transportată pe calea aerului la UPU-SMURD Bistrița.

”La locul intervenției, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 29 de ani, din Poderei, în timp ce efectua tăieri de arbori fără drept, din afara fondului forestier național, împreună cu alți doi tineri, a fost accidentat de un arbore. La locul evenimentului au intervenit și echipajele medicale în vederea acordării de îngrijiri de specialitate și transport la spital. Cercetările sunt continuate de către polițiști în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând totodată să fie luate măsuri legale potrivit Legii 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Foto: ISU BN

1 comentariu

  • Cand meri la furat din cand in cand Doamne-Doamne iti rupe capu, pciorul si mana cu care faci netrebnicii.
    IOLVON dragi hoti aflati in teren accidentat ?

    5
    1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.