Actualitate

Tânăr arestat pentru 17 furturi și spargeri de mașini

Un tânăr de 19 ani care a comis 17 furturi a fost reținut de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița.

În urma investigațiilor și probatoriului administrat, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 19 ani, din Viișoara, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că, în perioada 21-29 martie a.c., tânărul a sustras un autoturism și de două ori aceeași autoutilitară, pe care le-a condus fără să dețină permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule, iar ulterior le-a abandonat.

Totodată, în perioada 24 martie – 13 aprilie a.c., pe timp de noapte, a sustras bunuri din 14 autoturisme parcate pe raza municipiului Bistrița. Prejudiciul estimat prin comiterea celor 14 furturi a fost estimat la aproximativ 5.000 de lei.

Tânărul a fost depistat pe o stradă din Bistrița și a fost condus la audieri, ulterior fiind reținut pentru 24 de ore. El a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița. Magistrații au dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Bistriţa continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere fără permis și furt calificat, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

5 comentarii

  • Primaria ar trebui sa nu mai construiască ANL-URI in Viisoara!
   Alții din alte tari au invatat din Greșelile trecutului si fac tot ce le sta in putința sa amestece populatia.
   Nu mai permit accesul șomerilor, minorităților naționale etc la locuințele sociale, pentru a reduce criminalitatea in zona.
   Cei care au un loc de munca su prioritate.
   Blocurile in care mai mult de jumătate din locuitori sunt imigranți sau șomeri sunt declarate ghetouri si sunt demolate.
   Defavorizații sunt redistribuiti printre cetățenii normali, cu job si cu cetățenie.
   Ceea ce face Zprimaria la Viisoara este un fel de Rezervație, cum au făcut americanii cu indienii.

 • 14 furturi in valoarea de 5000 lei.
  Din ce am auzit si am citit prim ziare bunurile furate se vand la o treime din pretul real, deci omul a săvârșit 14 infracțiuni ca sa vândă bunuri de 1700 lei.
  120 lei de spargere.
  Vai de capul nostru, daca am ajuns sa ne riscam libertatea pentru 1700 lei.

  2
  1
  • Pentru simplul fapt că ești șomer si\sau faci parte dintr-o minoritate națională, ești criminal?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS