Actualitate

”Tânăr vreau mereu să fiu, să trăiesc aşa cum ştiu”. Eleganţă în prima zi a anului universitar (FOTO)

Dacă simţiţi aerul tinereţii pe străzi, prin cafenele şi cluburi, aflaţi că a început un nou an universitar şi la Bistriţa. "Frumoşii nebuni ai micului nostru oraş" s-au întors din vacanţă cu amintiri stocate în memoria telefoanelor, cu haine noi, cu freze sofisticate şi poşete de ultimul răcnet. Vivat Academia!

Cei mai emoţionaţi au fost bobocii din anul întâi fiindcă nu ştiau nici cine le sunt colegii, nici profesorii. Au aşteptat cuminţi pe holuri, dornici să se integreze şi ei în marea gălăgioasă de tineri care venea în valuri spre sala festivă. Chiar dacă din grupuri se auzeau voci care regretau că a fost atât de scurtă vacanţa mare, toată lumea se bucura oarecum de reîntâlnirea de început de an.

studenti 14 studenti 15 studenti 16 studenti 17

Studenţii din anii mai mari chicoteau, alţii vorbeau la telefoane căutându-şi colegii, în timp ce alţii îşi salutau cu respect profesorii.  Cele mai utilizate au fost, evident, telefoanele mobile cu memoria plină de fotografii din vacanţă, amintiri de neuitat numai bune de arătat prietenilor şi colegilor de bancă.

Ca de obicei, studentele au etalat coafuri noi, haine, pantofi, genţi şi ceasuri de firmă, dar şi tatuaje, invidiate de colegi. Până la urmă, dacă nu impresionezi la 20 de ani, atunci când? Nu degeaba a ajuns celebru cântecul trupei Voltaj: „Tânăr vreau mereu să fiu/ Să trăiesc aşa cum ştiu/ Ca la 20 de ani/ Fără griji şi fără bani”.CLICK PENTRU MAI MULTE FOTOGRAFII

Mult succes studenţilor în nou an universitar!

studenti 2 studenti 3 studenti 4 studenti 5 studenti 6 studenti 7 studenti 8 studenti 9 studenti 10 studenti 11 studenti 12 studenti 13

4 comentarii

  • aceste specii vor avea peste citiva ani diplome [pe bani binenteles] si vor dori posturi si functii cu muuulte zerouri. astia or sa faca ca economia sa duduie.

  • „Aceste specii” nu vor avea diplome pe bani pentru ca nu frecventeaza cursurile la „Vasile Goldis” ci la Universitatea „Babes Bolyai”! In prezent, ” aceste specii” sunt la o faculltate cu prestigiu unde nu se accepta bani in schimbul unei diplome! P.S. Daca isi permit ceasuri si haine de firma asta nu inseamna ca nu sunt capabili sa invete! Si da, isi doresc posturi si functii cu multe zerouri pentru ca le merita si au tot dreptul!

  • Specie ii fi tu ,si foarte plictisita pentru ca toata ziua stai pe timp online si bagi comentarii…ii fi tu ceva destept frustrat si ofticat,dar nu vorbi in numele tututor ,si daca esti curios aici se invata,mai ales la administratie publica,asa ca mai fa o pauza omule ca nu e articol la care sa nu iti dai tu cu parerea.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.