Actualitate

Tânără de 20 de ani, prinsă drogată la volan

Azi-noapte, în jurul orei 01.00, polițiștii Biroului Rutier au oprit pe raza municipiului Bistrița, pentru control, un autoturism.

La volanul acestuia a fost identificată o tânără de 20 de ani, din Josenii Bârgăului, care era însoțită de alți trei tineri din Viișoara, Livezile și Bistrița.

Șoferița a fost testată de către polițiștii rutieri cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv în cazul substanței metamfetamină. În consecință, tânăra a fost condusă la spital în vederea recoltării de mostre biologice, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Biroul Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

5 comentarii

    • Este groaznic ce se intampla cu acesti tineri. O mare vina au parintii acestora prin neimplicarea lor in educatia copiilor, pentru ca o buna comunicare ar trebui sa conduca la preventia acestor fapte. Mare pacat.., imi pare rau pentru tanara fata!

    • Tinerii sunt așa pentru că am dorit emancipare, drepturi europene, puzderie de reforme în educație, părinți ținuți ocupați sau îndrumați să muncească în străinătate, etc,etc. Este un cumul de factori. Înainte doar să mă gândesc să beau alcool și îmi scotea tata fumul din cap. Acum eventual dacă este drogat sau alcoolizat un tânăr trebuie înțeles, dus la psiholog, etc etc

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS