Actualitate

Tânără din Arcalia tăiată pe față cu un cuțit de concubin, transportată la spital

O tânără de 26 de ani care prezenta plăgi la nivelul feței și mâinilor a fost preluată de la Arcalia de echipajul de terapie intensivă mobilă și transportată la UPU a Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

”Echipajul TIM a preluat de la Arcalia o femeie de 26 ani care prezenta plăgi la nivelul feței și membrelor superioare, aparent nefiindu-i pusă în pericol viața”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus.

Se pare că tânăra ar fi fost tăiată cu cuțitul pe față de concubinul ei, care i-ar fi crestat un L de 5/7 cm ca dimensiune, rănile de pe mâini provendind de la încercările ei de a se apăra.

2 comentarii

  • Informatiile nu sunt in totalitate corecte. Acest concubin are o fetita de 1.5 ani. Tanara de 26 ani a fost in pericol sa isi piarda viata, deoarece dupa ce a fost batuta fizic cu picioarele si cu pumni in cap, asa cum bati un sac de care nu iti pasa, (in timp ce fetita era in casa), s-a dus si a luat cutitul si a inceput sa o injungie, cu scopul sa ii puna cutitul in piept si sa o omoare. Tanara s-a aparat cu mina, si acest demon de om I-a taiat muschiul de la mana, muschiul de la degete, a taiat-o pe fata in mai mult locuri, cu rani adanci, care nu s-au putut repara la Bistrita, ci a trebuit trimisa de urgent la Cluj. Tanara s-a aparat si a reusit sa ii arunce cutitul din mana in curte, a fugit afara luand-o pe fetita in fuga si a fugit la o vecina. Nimeni nu a intervenit sa o ajute. Au vazut-o oamenii pe strada, dar nu s-a oferit nimeni sa ii vina in ajutor, in afara de o vecina cu credinta in bunul Dumnezeu.
    Statul a hotarat sa il intereneze pe acest rau facator in spitalul de psihiatrie din Bistrita de unde se fuge foarte usor. Acest om este periculos, din cate am inteles, foloseste droguri puternice, numite in Romania cili bili. Daca este vazut afara, inseamna ca este fugit din spital. Va rog sa anuntati politia si salvarea de urgenta, inainte sa mai fie o alta drama mult mai grava.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS