Actualitate Social

Tânărul înjunghiat de patronul unui local din Sîngeorz-Băi a fost operat

Tânărul care a fost dus cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) din Târgu Mureş, după ce a fost înjunghiat de patronul unui local din Sîngeorz-Băi, a fost operat, starea sa fiind stabilă.

Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş, Florin Gomotârceanu, a declarat pentru Mediafax că tânărul de 22 de ani înjunghiat, luni după-amiază, într-un bar din Sângeorz-Băi de patronul localului şi dus cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş a fost operat şi se simte bine.

„Tânărul avea leziuni la plămâni în urma înţepăturii. A fost operat, drenat, iar în prezent este internat la Terapie Intensivă. Este conştient, mănâncă, se simte bine, într-un cuvânt starea sa este stabilă”, a declarat Gomotârceanu.

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din satul Maieru a fost preluat, luni după-amiază, de un elicopter SMURD şi transportat la Târgu Mureş, după ce a fost înjunghiat în zona toracelui de patronul unui local din staţiunea Sângeorz-Băi.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, declara, luni, că Vasile H., de 22 de ani, a intrat în localul patronat de Ioan S., de 45 de ani, din staţiunea Sângeorz-Băi, şi a agresat o chelneriţă. El a fost scos din local de patron, dar s-a întors şi l-a ameninţat pe acesta din urmă cu un obiect tradiţional din lemn, care este folosit la pieptănat lâna şi care era atârnat pe un perete.

Potrivit sursei citate, în timpul altercaţiei, s-a spart şi o sticlă, iar patronul localului l-a înţepat cu un ciob de sticlă în zona toracelui.

Tânărul de 22 de ani a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat de urgenţă la Târgu Mureş.

Patronul localului a fost audiat la sediul postului de Poliţie local.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS