Actualitate Social

Tânărul înjunghiat de patronul unui local din Sîngeorz-Băi a fost operat

Tânărul care a fost dus cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) din Târgu Mureş, după ce a fost înjunghiat de patronul unui local din Sîngeorz-Băi, a fost operat, starea sa fiind stabilă.

Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş, Florin Gomotârceanu, a declarat pentru Mediafax că tânărul de 22 de ani înjunghiat, luni după-amiază, într-un bar din Sângeorz-Băi de patronul localului şi dus cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş a fost operat şi se simte bine.

„Tânărul avea leziuni la plămâni în urma înţepăturii. A fost operat, drenat, iar în prezent este internat la Terapie Intensivă. Este conştient, mănâncă, se simte bine, într-un cuvânt starea sa este stabilă”, a declarat Gomotârceanu.

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din satul Maieru a fost preluat, luni după-amiază, de un elicopter SMURD şi transportat la Târgu Mureş, după ce a fost înjunghiat în zona toracelui de patronul unui local din staţiunea Sângeorz-Băi.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, declara, luni, că Vasile H., de 22 de ani, a intrat în localul patronat de Ioan S., de 45 de ani, din staţiunea Sângeorz-Băi, şi a agresat o chelneriţă. El a fost scos din local de patron, dar s-a întors şi l-a ameninţat pe acesta din urmă cu un obiect tradiţional din lemn, care este folosit la pieptănat lâna şi care era atârnat pe un perete.

Potrivit sursei citate, în timpul altercaţiei, s-a spart şi o sticlă, iar patronul localului l-a înţepat cu un ciob de sticlă în zona toracelui.

Tânărul de 22 de ani a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat de urgenţă la Târgu Mureş.

Patronul localului a fost audiat la sediul postului de Poliţie local.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.