Actualitate Recomandări

Târgul de purici, ziua a doua. Ofertă bogată, preţuri reduse faţă de prima zi

(FOTO) Cu preţuri mai mici decât în prima zi, cu voluntari dispuşi să negocieze şi încă având o ofertă bogată, Târgul de purici este în plină desfăşurare în cortul de pe pietonal. Încă mai găsiţi acolo lucruri vechi şi frumoase cărora le puteţi da o nouă viaţă, sprijinind în acelaşi timp acţiunile sociale ale organizatorilor, Clubul Lions Bistriţa.

 

Inspirat după un eveniment similar din Austria care are o tradiţie de 50 de ani unde lumea vine şi donează obiecte în stare bună de care nu mai are nevoie, iar apoi acestea sunt vândute la preţuri modice, târgul de la noi este organizat după aceeaşi reţetă, cu toate că este doar la ediţia a cincea şi încă se bazează mult pe donaţii din Austria.

Vestea bună este că şi bistriţenii au început să contribuie la organizarea lui. Anul acesta au fost magazine care au donat marfă nouă care nu s-a vândut la timpul ei sau nu mai e la modă. Au mai venit şi localnici cu tot felul de lucruri frumoase, de la haine, la aparatură, obiecte pe care au dat bani mulţi şi nu s-au îndurat să le arunce la gunoi, unii au adus jucării, alţii cărţi sau echipament sportiv. Aşa că s-au strâns mulţi „purici”.

Târgul a început vineri când toată lumea a năvălit mai ales la departamentul de electrice. S-au cumpărat radiouri vechi, de colecţie, pickupuri, combine muzicale, televizoare, cafetiere, cabluri de tot felul, dar au mai rămas şi pentru azi destule lucruri pe care le puteţi achiziţiona.

Hainele sunt ieftine şi ele. Cele noi pot fi cumpărate cu 10 lei bucata, iar cele purtate deja cu 2-3 lei sau chiar şi la 50 de bani puteţi găsi lucruri de cumpărat.

Târgul este deschis şi astăzi până la ora 18, dar şi mâine până la 14.00. Toţi banii adunaţi vor fi folosiţi pentru programele sociale ale Clubului Lions Bistriţa care se ocupă de copiii cu TBC internaţi la Ilişua, de bătrânii singuri, de igiena dentară a familiilor de la ţară, de persoanele nevăzătoare, dar şi de copiii cu rezultate excelente la învăţătură sau în domeniile unde activează. Aşa că târgul le dă posibilitatea oamenilor să facă şi donaţii. Şi nu sunt puţini cei care dau mai mult pe ceea ce cumpără decât li se cere.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS