Actualitate Recomandări

Cine cântă de 1 Decembrie la Bistrița și cum se va încheia sărbătoarea Centenarului

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud aprobă în ședința din 31 octombrie programul manifestărilor de Ziua Națională a României, dedicate Centenarului Marii Uniri.

Astfel, potrivit proiectului de hotărâre, de 1 Decembrie la Bistrița vor fi programate un spectacol folcloric susținut de Ansamblul Profesionist ”Dor Românesc”, un concert al trupei Voltaj și un impresionant foc de artificii, care va încheia manifestările de Centenar, având ca organizator Centrul Județean pentru Cultură.

În aceeași zi va fi și un târg de produse tradiționale cu degustare, organizat de Asociația ”Produs în Bistrița-Năsăud”.

Bugetul alocat pentru târg, spectacolul folcloric, concertul pop-rock al formației Voltaj și focurile de artificii este de 170.000 de lei.

Trupa Voltaj este compusă din Călin Goia (voce), Gabi Constantin (chitară), Adrian M. Cristescu (clape), Valeriu Ionescu (bas), Oliver Sterian (tobe).

Voltaj are o istorie veche, care porneşte în 1982. În noua eră, începută în 1998 odată cu venirea lui Călin Goia ca solist, Voltaj a electrizat publicul cu melodii precum ”Albinuţa”, ”Ora de germană”, ”20 de ani”, ”Pata pe tine”, ”De mâine”, ”În altă viaţă”, ”Povestea oricui”, ”Şi ce”, ”Mi-e greu fără tine”, ”Lumea e a mea”, ”Pic, pic”, ”De la capăt”, ”Din toată inima”, ”100 de ani”.

4 comentarii

  • Chiar îmi provoacă vomă behăitorii ca voltaj, tudor chirilă (fiu de turnător la securitate) și alții care trăiesc din banii dați de primarii PSD după care o ard #rezist cu MUIEPSD în gură.

    • Pentru Tudor Chirilă toată stima. Apropo: Muie PSD strigă toată țara, nu doar Tudor Chirilă. Bistrița o să strige și ea Muie PSD de-o să se audă până departe, pe Heniul Mare. PSD este deja un avion deturnat. Puneți-vă centurile de siguranță! Deschideți-vă pungile contra vomă! Puah!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS