Actualitate

Țărmure și Pintea, numiți directori. Ce proiecte de management au până în 2020

Numirea lui Gavril Țărmure și Ioan Pintea în funcțiile de manageri la Centrul Județean pentru Cultură, respectiv Biblioteca Județeană ”George Coșbuc” pentru un mandat de patru ani se va produce săptămâna aceasta, după ce proiectele de numire, dar și proiectele de management propuse de cei doi, vor fi aprobate în plenul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Ei au câștigat concursurile de proiecte de management desfășurate în februarie și totodată al doilea mandat de directori ai celor două instituții. Primul lor mandat a început în februarie 2013 și a expirat la 1 februarie 2016. Noile contracte încep în 2 februarie și expiră în 2020.

Concursul a avut două probe: analiza proiectului de management prezentat de candidat și prezentarea proiectului în cadrul unui interviu.

La CJC, Gavril Țărmure a luat 9,72 la analiza proiectului și 10 la interviu (susținerea proiectului de management), media finală fiind 9,86.

La BJBN, Ioan Pintea a obținut 9,70 la analiza proiectului și 9,90 la interviu, notă finală 9,80.

În continuare puteți citi proiectele de management.

Gavril Țărmure, care prezintă viziunea proprie asupra calităților unui manager, face analiza activității instituției și a situației economico-financiare, prezintă propuneri de îmbunărățire, strategia, programele și planul de acțiune.

proiect gavril tarmure

Ioan Pintea prezintă acțiunile desfășurate, estimări, evoluția criteriilor de performanță, face profilul beneficiarilor de servicii la BJBN și propuneri de îmbunătățire a spațiilor, analizează programele instituției, prezintă datele financiare, strategia și acțiunile viitoare.

proiect ioan pintea

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS