Actualitate

Tășuleasa Social: 12.000 de copii au primit cadouri din Camionul de Crăciun

Pentru Tășuleasa Social, anul 2022 s-a încheiat cu proiectul Camionul de Crăciun, împreună cu partenerii internaționali Johanniter-Unfall-Hilfe e.V. Pentru a 22-a oară.

”Camionul de Crăciun e ca o promisiune, e tradiția de care ne ținem cu sfințenie de 22 de ani încoace, de parcă ar fi o sărbătoare. Ceea ce chiar și este! Abia ce am încheiat acțiunea de anul acesta, care s-a extins prin țară, de când cu Via Transilvanica. Am ajuns în 30 de localități din 8 județe din țară, unde peste 100 de voluntari au împărțit cadouri din partea copiilor din Germania, la 12.000 de copiii din România. (…)

Anul 2022 a fost anul în care am finalizat amenajarea drumului care unește. Desigur, povestea lui abia începe. Ce ne dorim pentru anul următor e să rămânem pe drumul nostru împreună cu voi. Echipa Tășuleasa Social vă urează un an nou bun! La mulți ani și vă mulțumim!”, transmite Asociația Tășuleasa Social.

6 comentarii

  • La mulți ani, Tasuleasa Social! La mulți ani, Die Johanniter – Unfall! La mulți ani, redacției acestui remarcabil ziar! La mulți ani, cititorilor! Cu respect, MNPop

    5
    8
  • Va mulțumesc pentru aprecieri și gânduri bune! Încă o data, se dovedește ca, nu aveți nicio treaba cu conținutul articolului ci cu persoana mea! Ce n-aș da, sa va cunosc…. Sub ce identitate va ascundeți….. Mi – e mila de voi…. Ați iubit vreodată? Sunteți iubiți? Nu cred! Totuși, va mai doresc o data… un an bun și sănătate multa! Aveți nevoie! MNPop

    1
    5
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.