Social

Tăşuleasa Social e tot mai mare! A împlinit 15 ani extraordinari (FOTO)

Asociaţia Tăşuleasa Social, condusă de Alin Uhlmann Uşeriu, a sărbătorit 15 ani de când activează ca şi organizaţie nonguvernamentală într-o companie selectă, cu actorii Ada Milea, Marcel Iureş şi George Mihăiţă, cu muzică bună, teatru, oaspeţi din Germania şi din toată ţara, în compania multor personalităţi locale care au onorat cu prezenţa lor o adevărată mişcare creată de şi în jurul Tăşuleasa Social.

În grădina Tăşuleasa, oaspeţii s-au strâns  din toate colţurile ţării, dar şi de peste hotare, s-au îmbrăţişat şi au luat masa împreună, în aer liber, au vizitat pădurea pedagogică şi s-au bucurat unii de prezenţa celorlalţi.

Tasu 3 Tasu 1 Tasu 4 Tasu 2

Preşedintele Asociaţiei Tăşuleasa Social, Alin Uhlmann Uşeriu, le-a urat bun venit tuturor.

„Cineva ne-a spus că abia după 15 ani încep să apară pietrele preţioase. Eu sunt foarte bucuros că am rezistat atât de Alin Uhlmann Useriu 2mult. Acum 15 ani, totul a început cu o poveste foarte frumoasă despre ce vreau eu să fac pe pământul bunicii. Toată lumea din jurul meu a zis că nu e posibil şi nu voi reuşi, dar toţi oamenii care mi-au spus că sunt nebun şi care au contat atunci pentru mine, culmea, au început să participe la planul meu, iar lucrul acesta a fost foarte frumos. În faţa noastră era un zid, în zid era o mică crăpătură, se vedea ceva după el, eu vedeam ceva mai mult, dar ceilalţi nu vedeau nimic. Am început să împingem acest zid şi minunea s-a transformat în realitate când noi am tot împins la acest zid care a dispărut şi în locul lui a apărut grădina Tăşuleasa. Am făcut planuri care s-au transformat în realitate, dar am avut şi eşecuri, am făcut de toate. Cel mai important este că nu am fost singur. Am reuşit să atragem foarte mulţi oameni lângă noi şi să facem aceste lucruri. Asta e ceea ce vreau să spun la 15 ani: e important să facem lucruri împreună, să trăim în haită şi să mergem înainte ca o echipă mare. Asta e ceea ce am învăţat cel mai important în această grădină: să trăim în haită! Nu am pierdut niciun partener serios care a venit aici la noi şi a vrut să ne ajute. Nu e vorba numai de această grădină. Tăşuleasa Social are o contabilizare de vreo 10 milioane de euro pentru societate şi pentru cetate. Nu au trecut aceşti bani prin mâna mea şi eu mi-am luat 20%, eu am pus destul de mult pentru asta. Vreau să contabilizaţi nu numai banii, ci şi materialele carea u venit, dar şi faptul că Tăşuleasa Social a mers de la Dunăre până în celălalt capăt de ţară. Proiectele noastre nu sunt numai în această grădină, ci sunt împrăştiate peste tot. Cel mai important lucru este ca aceşti tineri care au trecut pe la noi, la un moment dat să fie la nişte butoane şi să ştie pe care să apese. E ceea ce îmi doresc eu cel mai mult „, a spus Alin Uhlmann Uşeriu.

El le-a mulţumit tuturor colaboratorilor şi autorităţilor publice care, în ultima perioadă, au fost partenerele Tăşuleasa Social.  „După multă ignorare, am reuşit să lucrăm în parteneriat cu autorităţile, ceea ce a fost foarte bine. Toate autorităţile au lucrat cu noi. Mie mi se pare că o organizaţie asta şi trebuie să facă: să arate micro ce se poate face într-o societate, iar autorităţile să facă macro fiindcă e rolul lor să facă acest lucru, dar modelele lor se vor regăsi în organizaţii de felul acesta, Tăşuleasa Social şi altele. Nu suntem noi buricul pământului şi nici nu vrem să fim fiindcă nu putem umple grădina aceasta cu toţi oamenii din România”, a adăugat el.

Tasu 8 Tasu 6 Tasu 7 Tasu 5

De altfel, preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, şi subprefectul Ovidiu Frenţ i-au oferit lui Alin Ulhmann Uşeriu diplome de excelenţă şi i-au urat mult succes în proiectele viitoare.

La aniversarea celor 15 ani, Alin Uhlmann Uşeriu a spus că, în premieră, Tăşuleasa Social va avea o organizaţie soră la Cluj-Napoca. „Am găsit un oraş partener cu Tăşuleasa Social care e Cluj-Napoca. Cei mai mulţi oameni frumoşi pe care îi ştim sunt din Cluj-Napoca şi la 15 ani cred că putem creşte ceva. În cel de-al 16-lea an lansăm la apă Tăşuleasa Social Cluj, îi dăm drumul. Vom face lucruri împreună”.

Tasu 10 Tasu 11 Tasu 12 Tasu 13

La sărbătorirea celor 15 ani a participat Willy Meister din Germania, vicepreşedintele Asociaţiei Tăşuleasa Social, dar şi Lorand Szüszner, manager regional Die Johanniter, printre cei mai aprigi susţinători ai proiectului Tăşuleasa Social, care vine an de an în România aducând camioanele de Crăciun încărcate cu daruri pentru copii. Ambii au transmis mesaje de felicitare preşedintelui Tăşuleasa şi voluntarilor care activează în organizaţie.

CLICK PENTRU MAI MULTE FOTOGRAFII

Actorii Ada Milea, Marcel Iureş şi George Mihăiţă au încântat audienţa cu prestaţiile lor de zile mari, onorând cea mai puternică organizaţie din Bistriţa-Năsăud care a intrat, iată, în al 16-lea an de existenţă.

La mulţi ani încununaţi cu succese!

actori 2 Actori 1 Ada Milea 2 Ada Milea 1

4 comentarii

  • O fi Tasuleasa un fenomen bun, dar cetatenii in nevoi au nevoie si de altceva…si alte stiri nu aveti? Ce-i prea mult nu-i sanatos si la pomul laudat sa te duci cu sacul spart!

    • Asta da social….de nu urli ca ei te-or sfasiat….dupa modelul pesedist….ori esti cu noi, ori moarte!Si evident politic premiati…

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.