Actualitate

Tatăl jurnalistei Ana Dragu a trecut la cele veșnice

Tatăl jurnalistei Ana Dragu, cunoscutul arhitect Ioan Iosif Gătej, a trecut la cele veșnice.

 Suntem alături de colega și prietena noastră în aceste grele momente și ne rugăm ca bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace pe tatăl ei. 

În continuare redăm acest anunț care ne-a fost transmis de Ana Dragu:

„Arhitectul Gătej Ioan Iosif – dragul nostru tată, iubit și bunic – a încetat din viață sâmbătă dimineața, la vârsta de 62 de ani. Rămășițele pământești vor fi depuse luni, 19 iunie, la Capela de pe str. Tărpiului din Bistrița. Înmormântarea va avea loc marți, orele 14,00, la același cimitir. Fără el, nimic nu va mai fi la fel. Familia”.

Etichete

3 comentarii

 • http://as-tv.ro/?p=880- interviu cu Gatej Ioan Iosif in cadrul emisiunii – Interviuri neconventionale – de Ana Dragu. Ma bucur de acest interviu prin care il avem in imagine reala pe fostul nostru coleg.
  Dumnezeu sa-i dea odihna.
  Condoleante familiei.

 • Condoleante familiei, Dumnezeu sa-l odihneasca, fie ca acolo sus sa-si continue „visul” lui de suflet curat, polivalent si artist….
  Gica desena bine portrete ! Ne-a desenat pe toti ! Toti colegii lui de grupa ! Sunt multi ani de atunci, parca a fost ieri, plecarile definitive sunt inerente si intaresc ratiunea perenitatii noastre spirituale, singurul adevar…
  El se va intalni „acolo” cu multi „oameni” interesanti si se va amuza cu toti in stilul lui caracteristic…!
  Pacat totusi Gica, ai plecat prea devreme, prea devreme….numai Dumnezeu stie !!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.