Economie

Teraplast și partea frumoasă a lucrurilor

Cifra de afaceri din primul trimestru 2011 a companiei a crescut cu 11% comparativ cu aceeași perioadă din 2010, în ciuda condițiilor existente în piețele de instalații și construcții.

Potrivit unui comunicat al companiei, profitul net a fost influențat negativ de creșterea prețului la materiile prime și de concurența accentuată care caracterizează piața de profil în perioada de extrasezon.

Ștefan D. Bucătaru, director general Teraplast: „Evoluția companiei din primele trei luni ale anului 2011 a fost influențată de condițiile perioadei de extrasezon și de creșterea prețului la materiile prime. Estimăm însă că în urmatoarea perioadă din 2011, printr-un control riguros al costurilor, vom reuși să ne atingem obiectivele propuse și să continuăm dezvoltarea sănătoasă a business-ului Teraplast, cu un accent mai mare pe profitabilitatea companiei. Odată cu finalizarea relocării în Parcul Industrial de la Sărățel, Teraplast deține toate atuurile necesare pentru a valorifica la maxim oportunitățile pieței interne, dar și externe”.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.