Actualitate

Teroarea la care au fost supuși cei doi studenți, atacați de patru tineri EXCLUSIV VIDEO

Cei doi studenți din Bistrița, atacați în noaptea de vineri spre sâmbătă în parcul de la Big de patru huligani, au fost obligați să stea în genunchi, puși să sărute mâna infractorilor și organele sexuale ale unuia dintre ei.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional.

Potrivit imaginilor obținute în exclusivitate de Timp Online, unul dintre cei patru huligani, cel mai tânăr dintre ei, în vârstă de 16 ani, le-a cerut celor doi studenți să stea în genunchi, și a țipat la ei:

”Vrei să vă dau la Poliție? Tu știi cu cine stai de vorbă? Nu stai de vorbă cu un fraier, cu unul care se droghează. Stai de vorbă cu un polițist: Claudiu Lucachi. Ai înțeles? Pupă mâna!”.

Adolescentul agresiv continuă să urle la unul dintre studenții aflați în genunchi și care refuză să facă ceea ce i se cere – lucruri greu de privit, ascultat și descris în cuvinte – fapt pentru care individul începe să îl lovească cu picioarele. ”Te-am culcat, mă p (…) ă. Eu culc pe cine vreau! Trezește-te, bă, p (..) ă”.

Trei dintre ei sunt arestați deja, iar al patrulea, minorul agresiv, va fi expertizat medico-legal zilele următoare pentru a se vedea dacă are sau nu discernământ. În cazul în care are, cel mai probabil va fi arestat și acesta.

Sursele publicației noastre au declarat că cei patru indivizi agresori erau drogați și beți. Unul locuiește în Viișoara, la blocurile sociale, altul în Subcetate, tot în cartier de blocuri sociale, altul în Bistrița, iar altul în Dorolea.

După ce i-au agresat pe cei doi studenți în parcul de la Big, unul dintre ei ajungând la spital cu răni la cap (foto 1), indivizii agresivi s-au dus pe Bulevardul Independenței și au mai atacat un grup de trei elevi, iar pe unul dintre ei l-au împușcat în cap cu un pistol airsoft (foto 2). Au fost reținuți de polițiști, iar apoi arestați trei dintre ei, cei majori.

58 comentarii

 • E bine ca avem o gramada de politie comunitara( bunici , bosorogi pe pile) si jandarmerie…care freaca menta pe bani multi….

  185
  5
 • Doamne ferește dezbrăcați in pielea goală și tarați prin oraș bătuți exact cum au procedat ei e plin de golani luați măsuri și verificări permanent ca oameni dările și le plătesc așteaptă sa fie oarecum păziți !! Paza și patrulare noaptea !!

  143
  2
 • Sa speram că domnii magistrați , judecători și în special procurorii își vor face serviciul.
  Degeaba politia îi prinde dacă vin aceste minți luminate și îi doare în dos de impactul, factorul social și probele din dosar.
  Ei sunt mai presus decât legea. Nu de puține ori munca polițistului a fost lăsată deoparte și uitata că au venit acești luminați și au dat drumul infractorilor sau mai mult nici nu le-a pasat de cine și ce se discuta in anumite dosare.
  Sper că cu atâtea probe pe masa acești tineri sa fie pus sub acuzare și apoi celelalte minți luminate, judecătorii să le aplice ani mulți de pușcărie. Sau ce mai dacă sunt în libertate acești găinari, le doresc atât judecătorilor cât și procurorilor sa îi cunoască personal și nu profesional pe acești nemernici.
  Altfel spus să își facă treabă toată lumea să nu uite pe și cine servește.

  112
  2
 • Nu mai construiți blocuri sociale!
  Oamenii ăștia trebuiau integrați, formați, cultivați, distribuiti in scoli normale, printre elevi normali, cu profesori normali si cu vecini normali.
  Asta se întâmpla când si licee de elita CNLR, CNAM etc in care merg toti cei cu posibilități materiale si susținere economică, si scoli slabe pentru copiii care provin din familii sărace sau disfuncționale.
  Si locuiesc in cartiere, însoțiți de alți vecini disfuncționale.
  Admiterea la liceu trebuie făcută după alte criterii, nici intr-o școala sa nu fie mai mult de 50% elevi care provin fin familii sărace.
  Știu ca e controversat ceea ce zic, si ca nu va place, dar pe aici pe unde locuiesc eu elevii saraci sunt trimisi in școlile elitei.
  Ne mândrim cu olimpicii de la CNL si avem criminali care su fost excluși din societate si nu au avut parte de educație de calitate.
  As vrea sa văd la CNLR 10% minoritaritsti naționale,, 20 % copii care provin din familii de șomeri, 30% copii care provin din părinți care muncesc in fabrica pt 3000 lei brut.
  Nu mai vreau sa aud de olimpici, de Colegii Nationsle di de cartiere de vile rezervate bugetarilor si cartiere sociale.
  Lucrurile trebuie amestecate cumva.
  Altceva o sa avem un strat foarte subțire de educați si un strat foarte gros de needucați, criminali si infractori.
  Oamenii ăștia au fost lăsați de izbeliște.

  49
  97
  • Si pentru asta torturezi oameni nevinovati? Numai vorbiți prosti!!
   Sunt niste ordinari care trebuie pedepsiti aspru

   95
   3
  • Exista și în CNLR clase unde vin elevi din medii defavorizate. A fost perfect când ne băteau și ne scuipau.
   Educatia se face acasa, nu la școală.

   81
   2
  • asai si aici in viisoara te temi sa vi noaptea de la servici cati dau in cap nemernici de t.i cam patito si eu de mau luat la bataie

   34
   1
  • Atât s-a putut face de Directia de Asistenta Socială condusă de un lingău și pupator de partide. Unde dracu ii este monitorizarea familiilor cu risc? A verificat cineva de acolo dacă handralaii aia mergeau la scoala și sa sesizeze aceste aspecte. Câte vizite au făcut in tern la blocurile sociale?? De unde naiba viziune la unu care nu știe decât să se uite pe camere și să bârfească despre angajați! Urmeaza alții si alții, problema ca rezolvată de asistenta socială a Bistriței. Aia se bucura ca li se da locuințe sociale si la revedere cu monitorizarea lor! Cartelul Viisoara… nu degeaba au predat locuințele acolo familii întregi de romani.

   37
   2
  • Admiterea la liceu se face după competentele copilului, nu după averea părinților.Activitatile extrașcolare și fițele costa dacă vrei sa nu ai un copil frustrat la CNLR.Scoala este gratis! Un copil care învață bine are șansa să meargă la ce liceu vrea, indiferent de mediul de unde provine.Pe vremea lui Ceaușescu de ce nu existau asemenea exemplare???Pentru ca existau scoli de corecții, pentru corectarea educației primite de la părinți. Acum trimitem la liceu asemenea exemplare împreună cu copii buni, sa ii strice și pe aceștia. De ce a crescut consumul de droguri în scoli?De ce a crescut violenta în scoli? Zi de zi auzim de un elev care a atacat un profesor.Un mar stricat intr-o lada va strica toată lada.

   48
   1
  • Oamenii ăștia trebuie sa vrea și ei să se integreze și cu duhul blândeții nu cred că vor face asta, e nevoie de aplicarea mai fermă a legii.

   32
  • La PUSCARIE, ce conditii sa le oferi la animale ? astia nu merita sa traiasca in libertate alaturi de oameni.
   Sunt atatia care-s saraci da au bun simt si respect, muncesc si se intretin singuri.
   Pe astia i-ati obisnuit cu ajutoare , ……ca li se cuvine si rau i-ati invatat.
   Puscaria este locul ideal pentru ei ! Acolo vreau sa ajunga.

   29
  • TE INVIT MULT STIMATE ȘI IUBITE ADRIAN C. SĂ LUCREZI BUGETAR, CA ABSOLVENT EMINENT DE STUDII SUPERIOARE CU 3000 LEI/LUNĂ SAU , DACĂ AI UN AN DE VECHIME, CU 3050 LEI/LUNĂ.
   DAR POATE NU O SĂ FII CAPABIL SĂ STUDIEZI O MULTITUDINE DE LEGI PENTRU A CÂȘTIGA CONCURSUL PENTRU ACELE POSTURI.
   LĂSAȚI-O MAI MOALE CU BUGETARII, UNII CHIAR NU SE DESCURCĂ FĂRĂ AJUTORUL PĂRINȚILOR.

   1
   3
 • Îi pune sa stea in genunchi, să se supună, sa le sărute mâna.
  Deci, ei de fapt nu au nevoie de bani, ci de recunoaștere, respect etc.
  Ani de zile s-au simțit marginalizați, evitați, tratati ca niște gunoaie, si au fost afectați de acest lucru. Au căpătat un sindrom de inferioritate si acum vor sa isi demonstreze, lor înșiși, ca ei de fapt au valoare.
  Ca nu sunt mai prejos decât concetățenii lor.
  Asta am inteles eu din aceasta întâmplare tragica.
  Un om care are valoare, nu are nevoie sa umilească pe nimeni, nu are nevoie sa plătească pe cineva sa-i compună o manea, nu are nevoie sa se îmbrace cu haine pe care logo-îl e scris cu litere de o pamlă, nu are nevoie sa meargă cu BMW,, sau cu mașina de teren (4×4) pentru ca lumea stie ca are valoare si o stie si el.

  39
  63
  • @Adrian C.

   Da domnule, o critică constructivă în toată regula.
   👍🏻

   10
   29
  • Săracii de ei, marginalizați..
   Pentru asta au trebui sa ii lovească cu bestialitate pe copii cu picioarele în cap, ca după sa îl împuște.

   40
   1
  • Corect! Poate au fost și ei la rândul lor agresați,iar asta le-a creat o trauma,și ca să se apere,folosesc aceeași monedă! De obicei așa se întamplă,la fel și in cazul copilului din Serbia. Doar ca aici,este vorba de anturaje… și din anturaje ieși greu.. mai ales ca cele de la noi din Bistrița.. eu ca fată am ajuns sa fiu fluierata in ziua mare de catre uni ca ei… nu mai zic noaptea… tot ce trebuie sa faci este sa le arati ca ai tupeu,sa incepi să ii filmezi si sa ii ameninți cu poliția,de asta o sa se teama cel mai tare!

   1
   5
  • Sunt de acord, dar de ce i-au luat așa,, ca din multime,, pe respectivii copii și i-au umilit?
   Putea fi copilul oricui, al meu. al
   tău, al lui! Aici este problema!
   Au refulat pe dinafară ca niște…
   Este vorba de putere, de a face diferența dintre BINE și RĂU.

   1
   0
 • N-aș vrea să fiu părinte nici de călău, dar doamne ferește nici de victimă. Avem cu toți partea noastră de vină. Când un copil are absolut tot ce-i trebuie, fără să facă nici un efort, crede că totul i se cuvine, n-are nici o obligație, are doar drepturi. Văd că cerem insistent și îndreptățit ajutorul poliției, jandarmilor, poliției locale, dar când vedem un polițist agresat, că și ei nu sunt supermani, atunci rămânem cel puțin indiferenți, dacă nu cumva pactizăm cu infractorii. Da, în situația asta am ajuns și datorită celor care ne conduc, ne îndeamnă să ignorăm tot, legea, părinții, școala, chiar pe Dumnezeu. Unde nu-i lege, respect, își face loc hausul, debandada și de aici până la violuri, tâlhărie, crimă nu-i decât un mic pas.
  PĂREREA MEA!

  57
  5
  • Sunt părinte de 3 băieți, daca vreunul din ei ar pății așa ceva, le-aș tăia mâinile și picioarele cu care i-au lovit, sa fiu sigur că astfel de gunoaie sociale cate zile vor mai avea nu ar mai fi in stare sa lovească sau sa umilească pe nimeni, că parcă văd cum justiția ca de obicei ii va lăsa în libertate,…….., oricum probabil as lua cu suspendare având cazierul curat,….dar și pușcărie câțiva ani ar merita sa fac pt asemenea animale.

   60
   1
  • De la niște inculți și drogați din familii depravate ,ce pretenții sa avem ? Politia trebuia sa patrulele dar nu au suficienți agenti ,se scuza !

   17
 • Efectul ultimilor 33 de ani de „bună” stare socială, și educație. Sănătatea unei societăți se reflectă cel mai bine în copii ei. O specie umană spălată pe creier care se îndreaptă cu viteză în zid. Compasiunea, iubirea, răbdarea… sunt subiecte tabu pentru cei mai mulți. Acești „copii” cu comportament inuman sunt produsul societății „moderne și elevate”.

  58
  • Da și a părinților nepăsători care au scăpat de comunism și fără educația potrivita au înțeles democrația greșit, lăsându-i pe copii sa se exprime și sa facă ce vor când vor fără un control. Asta însemna să nu îți depășești condiția și sa te complaci în starea de job, casa, o bere, o manea și cam atât, asta e viata și preocuparea multora. Daca nu ai posibilități nu înseamnă că trebuie să fi și incult. Avem acces nelimitat la internet dar ne uitam pe tiktok în loc sa citim o carte fie ea și online. Vai de ei și de noi……

 • Este, între altele , eșecul societății românești (și nu numai) în a crește și educa tânăra generație.
  Mai ieri vedeam la poarta CNLR un antiterorist, echipat ca pentru pentru lupta cu Al-qaida – având toate sarsamurile pe el, pentru a asigura protecția copiilor.
  Ce lume trăim, dacă sunt posibile toate acestea ?
  Unde-i educația, principiile, reacția rapidă, până nu se coace răul în mase ?
  Este dezvățul câștigării existenței prin muncă cinstită, este tolerarea ”mizilicurilor”, care devin tot mai mari (grave) , dar rămân tratate tot ca mizilicuri ?
  Interesul general actual și pe termen lung reclamă o reacție fermă și dură împotriva unor astfel de manifestări.
  Azi, dacă cineva-ți dă o palmă pe stradă, se socotește nenoroc și ești cu ea, considerându-se că ți s-a adus o vătămare minimă.
  Trebuie schimbată abordarea prin lege a reacției, dar și reacția societății civile față de autorități trebuie radicalizată în acest domeniu !

  30
 • Partial , este rodul „Romaniei educate” , pas cu pas … Nu ca ar fi asa important , dar (totusi) as vrea sa stiu daca victimele au fost doi studenti (asa cum ni se comunica in ultimul articol) sau un student si un elev (asa cum aflam din primul articol). Faptele raman si sunt nedemne de o societate cuivilizata iar pedepsele tinerilor (de fapt golani ordinari , fara ocupatie) trebuie sa fie pe masura. Sa nu auzim cumva ca au fost eliberati intrucat nu reprezintau pericol pentu societate.

  36
  3
  • În filmuleț sunt prezentați cei doi studenți atacați la Big, Doar unul dintre ei a fost lovit și a ajuns la spital. Banda a continuat să atace și pe Bulevardul Independenței alt grup de elevi. Un băiat a fost împușcat în frunte. De la acel moment nu avem filmări.

   29
 • În cazul în care nu primesc închisoare cu executare ..minim 10 ani….înseamnă că suntem pierduți ca și natie …(aici intervine justitia …si ne demenostreaza ca asa ceva nu este permis in societate)..nu cred ca se aplica legea junglei. – inca..succes magistraților…fără mila în astfel de cazuri….și asa după cum pare ….parca e tentativa de omor ……(altfel suna nu !?)

  72
  • Poliția Locala are un singur echipaj noaptea. Poliția națională a municipiului Bistrita are cel putin 4 echipaje noaptea. Unde sunt cele 4 echipaje?

   38
   1
 • Și cel minor arestat împreuna cu cei mari, niște nemernici.
  Și închisoare pentru toți, atat pentru cel minor cât și pentru ceilalți, inclusiv cel care a filmat, in loc sa facă ceva, a decis sa filmeze și sa se distreze pe seama celor batjocoriți.
  Sa speram ca măcar o data se face dreptate și in Bistrița, și fiecare sa plătească pentru ce au făcut.
  Nu ne mai putem lasă copii din casa, ca vin huliganii ăștia,dacă nu pățesc nimic, și fac altele mai urate.
  Sa ne apere Dumnezeu copii, dacă nu se iau măsuri.
  Bătuți și terorizați ar trebui sa fie și ei, acolo la pușcărie, unde le e locul.

  59
 • Pedeapsa capitală în România a fost abolită prin decretul-lege nr. 6 din 7 ianuarie 1990, abolire reconfirmată de Constituția României din 1991. Dragi anchetatori, jurnalisti, mare atentie la Claudiu Lucachi, probabil ruda cu Sorin Lucachi(cel din video), daca va incerca sa intervina in dosar.

  61
  2
 • Eu daca as fi in locul parintilor, i-as lua pe astia intr-o duba si i-as da de mancare la porci la tara. Nici rahat de analize n-ar mai ramane din ei.

  123
  2
 • Bistrita, se remarca din nou ca fiind Caracalul Transilvaniei.
  De data aceasta 4 viitori posibili Gheorghe Dincă, pentru că cu siguranță nu e prima abatare de acest gen, nenorocul fiind ca s-au filmat făcând asta.
  Într-un oraș unde marele antrenor de kickbox face politica, gurile rele zicând că e săgeata lor, drogurile continuă să distrugă tineri și vieți nevinovate.
  Pedeapsa maxima pentru aceștia și dacă nu, vânați prin oraș să învețe o lecție.

  52
 • Da cam așa e plin de ajutoare sociale și primari caută străini pt maturat orașul , vezi doamne ei dorm pana la amuza și li Rușine sa mature unii zic , noi ca lucram 8 ore zilnic nu avem nici un ajutor de 3 săptămâni am bilet analize prin CAS dar nu sunt fonduri pt ei tot tichete și ajutoare pt țigări pachete știu ff mulți eu nu ma trezesc la 5 am ajutor , știu un caz picioru tăiat tot vine lunar la comisie ca poate ii creste iar cel care poate lucra se preface ajutor social sa le fie Rușine mai multă seriozitate dar uneori chiar îți vine sa plângi când vezi ce se întâmpla !!!

  37
 • Doamne că de trăia nenea Nicu nu făceau asa ceva gunoaiele astea,scursurile societății în care trăim

  21
  4
  • @Nu sunt Haurentiu
   Dislike-ul e de la mine, cu nume și prenume… ți le-am pus ușor.

   7
   15
 • da astea…pt ca sunt masina de vot a primarului…noi muncim pentru ca ei sa isi cumpere droguri si sa terorizeze Bistrita

  38
  1
 • Având în vedere faptul că nu au antecedente penale, vor sta vreo doi ani închiși într-un penitenciar unde in loc sa fie reeducați se vor specializa. Odată ajunși în libertate, se vor înrola cel mai probabil în bandele de crimă organizată, unde este nevoie de astfel de caractere. Așa își începe de obicei cariera un criminal.

  22
  1
 • Voi cei de la presa de ce nu faceti presiuni asupra politiei c atotusi consuma gazul degeaba ca si cei de la jandarmerie au ajuns niste putoi sa fie interlopi ?? Pe buna ma in oradul asta mic cu atatea organe abilitatr se intampla chestii de genul este inacceptabil seara e dezmat dupa 12 in bistrita eu unul ca om matur spun asta ii spanzuram vai de capul meu oricum faceti presiuni asupra politiei sa ia atitudine si sa patrule nu doar pe strazile principale ci si pe adiacente daca sunt competenti daca nu sa isi arunce insigna pe masa ca sunt doar amatori nu profesionisti stati pe ei ca cineva isi va pierde viata in orasul asta datorita derbedeilor ca astia niste putoi

  11
  5
 • Am uitat de un aspect foarte important, pe care nimeni nu vad ca-l mentioneaza. Victimele acestor monstri trebuie sa aiba OBLIGATORIU si cat mai URGENT parte de asistenta unui psihoterapeut, asta daca nu vreti sa ramana cu traume pe viata.

  54
  0
 • io tot nu inteleg s-a dat drept fratesu retardul?
  poate fratesu ii gtine spatele la prostii trebuie verificat, alooo domnule sef al politiei???

  13
  • Adică Lupșa, care e prezent la tăiat de panglici și comisii pe foaie !

 • sa ma fereasca dumnezeu dar daca ar faca asta fetelor mele si justitia nu si faca treaba CORESPUNZATOR sigur de mina mea ar muri cu toate consecintele

  17
 • Ca şi societate primul reflex colectiv după efortul de identificare şi localizare a agresorilor, ar trebui să fie susținerea victimelor de o manieră în care recuperarea şi reintegrarea lor să se facă cât mai repede şi pe termen lung, iar colectiv să fie o lecție de prevenție pe viitor pentru toți. Se petrece acest lucru..nu cred. Din momentul deciziei publicării imaginilor victimelor, acele persoane vor purta o etichetă la nivel public,.vor fi identifiabli uşor în relațiile sociale şi vor retrăi numeroase momente când vor trebui să se întoarcă la acea decizie de a ieşi..la acele momente oribile. Se vor culpabiliza,
  vor avea coşmaruri. Vor trăi simptomele post traumatice. .Copiii aceia au nevoie de consiliere psihologică , de încurajare.
  Evident că toți devenim justițiari peste noapte din cauza empatiei pentru nedreptate şi injustiție..iar mica linie care ne transformă inconştient în agresori ai altora nevinovați ( oamenii din anturajul imediat al celor 3 tineri) pentru a căuta o dreptate la ceea percem o injustiție majoră , e depăşită..dar fără a realiza. Responsabilitatea e individuală.
  Şi chiar dacă unii au deja pedeapsa care denotă normele mentalului colectiv, trebuie făcută o analiză de caz , de ce se ajuns aici. Pentru toți comportamentul agresorilor e inaceptabil şi de neexplicat. Însă din moment ce abordezi problema din perspectiva investigației psihosociale şi de dezvoltare a personalităților.. lucrurile vor fi mai clare. S-ar putea ca şi agresorul să fii fost agresat de aceiaşi manieră la vârstă timpurie, iar acel act care nu a avurmt consecințe ( poliția nu a tratat corespunzător cazul sau pur şi simplu nu a fost denunțat..doar nu, există cultura tăcerii şi a ruşinii inoculate prin educație religioasă mai ales..) . Apoi văzut, cu. se face că e normal în rutina copiilor din România să iasă serile târziu ,.cum se face că sălile de joc sunt pline la acele ore de tineri care beau fumează se droghează problemă simplă de rezolvat prin reglementare urban, autorizații de funcționare pe.motiv de soguranță publică.
  cum se face ca şi spațiile care sunt cu bănci sunt prost illuminate, nesupravegheate prima vulnerabilitate de design care încurajează delicvența
  cum se face că la nivel de modele societatea promovează false imagini..aluzia la bani ,îmbrăcăminte de marcă, putere importanță..iar contrar pasiunile reale care plătesc în retur..investițiile în sport ,activități extracuriculare nu sunt favorizate…
  există lecții de luat.
  Pentru părinți,
  Pentru tineri
  Pentru colectiv.
  Gravitatea pedeapselor nu rezolvă mare lucru şi previn prea puțin.

  4
  7
 • Cauza e nepăsarea și neglijența instituțiilor care primesc fonduri astronomice și pensii speiale în frunte cu SRI și apendicul lor magistrații!

 • Ar fi bine sa ne strangem o gasca de baieti si sa prindem borâtii de genul asta si sa-i bagam in scaun cu rotile. Asa vor fi un exemplu bun pt comunitatea lor si vor avea timp de gandire,si ii vor hrani si caza parintii lor,care ii „educa” nu noi pe buzunarul nostru in celule mai luxoase ca unele garsoniere ale unor familii care muncesc. Dati-le privilegii la burcași si aici ajungeti…Luate familiile lor din judet si trimisi …stiu eu unde…sa-i manance viermii pe toti. Eu…le-as lua gâtul daca as fi in situatia familiilor acelor copii

 • Buna ziua,
  Degeaba! Vrei sa ai și faci un oraș frumos și modern , cu trasee,alei,piste ski, rute de biciclete, flori și aer curat, fibre optice!!!
  Domn’primar, degeaba modernizați orașul Bistrița + Daca cetățeanul NU se simte în siguranță în el. Borfași și „Tâlhari la drumul mare” , ??într-un oraș „după standarde europene” !???
  Integrați în U E?

  Unde este siguranța cetățeanului?

  p.s. unde ești tu Țepeș Doamne?! Țepein piața publică!

 • Duși la școala de corecție sau in armată, astea nu merita sa meargă nici la pușcărie ca le e prea bine acolo, mâncare activități lenevit . Pai astea să stea la pușcărie pe banii noștri ? Nahh duși in pădure și lăsați sa traisasca la fel ca animalele ca asta sunt .

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.