Sport

Tibi Ușeriu, pe marile ecrane. Filmul în care joacă va fi prezentat la TIFF

Ultramaratonistul Tibi Ușeriu va putea fi văzut și pe marile ecrane alături de 10 copii care l-au însoțit într-o călătorie pe munte și prin pădure. Filmul ”David” va fi prezentat în 16 iunie la TIFF, în cadrul festivalului de film transilvan de la Cluj.

”Împreună cu partenerul nostru principal de la Via Tranilvanica, Banca Transilvania, după cum poate știți deja, am făcut și multe alte acțiuni pre-Via Transilvanica.

Una din ele, credem că și cea mai cunoscută acțiune, la care mulți dintre voi au participat, a fost Pădurea Transilvania, acțiunea de plantat și cea mai așteptată sărbătoare a noastră, dedicată naturii. Suntem convinși că mulți dintre participanți își amintesc de aceste evenimente cu drag.

Săptămâna viitoare la TIFF, în cadrul festivalului de film transilvan de la Cluj, în data de 16 iunie, puteți vedea povestea unei călătorii pe munte și prin păduri, alături de 10 copii. Filmul are titlul „David” și este în regia lui Radu Munteanu. Vă doresc vizionare plăcută!”, a scris Tibi Ușeriu pe Facebook.

”David, un film educativ despre pădure, despre încrederea și responsabilitatea față de natură în care Tibi Ușeriu pornește într-o expediție prin munții Călimani, alături de 10 copii. Expediția are rolul de a le face cunoștință copiilor și spectatorilor cu pădurea reală”, a transmis Banca Transilvania.

Etichete

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.