Actualitate

Țigări de contrabandă în valoare de peste 17.000 de lei confiscate de poliţişti

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor şi comisari ai Gărzii Financiare au făcut vineri cinci percheziţii în localitatea Suplai, descoperind 17.36 de pachete de ţigpri de provenienţă Ucraina şi Moldova. Două persoane au fost reţinute pentru contrabandă.

În urma efectuării a cinci percheziţii domiciliare pe raza localităţii Suplai, de către 15 poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor sprijiniţi de comisari din cadrul Garzii Financiare Bistriţa-Năsăud au fost identificate 1.736 pachete de ţigări (34.720 ţigarete) de provenienţă Ucraina şi Republica Moldova, deţinute contrar prevederilor legale de către F.R. de 61 ani şi de F.G de 46 ani, ambii din Suplai.

Cantitatea de tigarete identificată a fost indisponibilizată întrucât sunt indicii că a fost introdusă în România fără a fi declarată organelor vamale conform legii, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Faţă de persoanele susmenţionate se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă şi deţinere de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal, fapte prev. şi ped. de art. 270 al. 3 din Legea nr. 86/2006, respectiv art. 296 alin. 1 lit. ,,l” din Legea 571/2003, urmând a se lua măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore.

Valoarea produselor de contrabandă indisponibilizate este de aproximativ 17.360 lei.

Serviciul de Investigare a Fraudelor continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS