Social

Toaletă automatizată în Parcul Mihai Eminescu din Bistrița. Cum funcționează

Începând cu ziua de miercuri 15 mai, ora 10.00, este pusă la dispoziția publicului o toaletă automatizată care a fost amplasată de municipalitate în Parcul Mihai Eminescu din Bistrița.

Aceasta va funcționa nonstop, fără taxă de intrare.

Ansamblul este dotat cu sistem automat de curățare care asigură, după fiecare utilizare, spălarea și uscarea vasului de toaletă, precum și spălarea la presiune înaltă a pardoselii.

Mai mult, aceasta este astfel proiectată și realizată încât să poată fi utilizată și de către persoanele cu dizabilități, informează Primăria Bistrița.

15 comentarii

 • Foarte bine, dacă municipalitatea mai instalează câteva și în alte zone ale orașului, gen Lama, zona spitalului, big, etc….

  49
  4
  • 👍👌Corect! ALIN…
   Și la:
   INTERSECȚIA C.R.Vivu , Podu Jelnii, zona parc și toată zona aia cu oameni care pleacă spre Budac , etc., pune^ți va rugam o budă publică; 🚽🚾 ne-am saturat de toți care fac pîpi și kk în spate la bl.Stefan Cel Mare bl 22 pe aleea dintre blocuri!

   31
   4
 • Ar fi util să știm cât costă! Și dacă e prin aceeași filieră a PNL ca wc-urile lui Boc din Cluj care costă cât un apartament de lux.

  25
  15
  • Ca de obicei ăștia „dă driapta” știu numai să jignească.

   9
   5
  • Cartierul Slătinița nu are apă curentă,canalizare, gaz etc și ăștia se kkă pe ei că au instalat o toaletă.Synt de râsul lunii.

   13
   5
 • E bine ca avem toalete publice „ca în Singapore”, ne mai trebuie și restul facilităților de care beneficiază lumea civilizată. Sunt străzi în oraș fără asfalt, apă, gaz, iluminat public și canalizare. E bine totuși că putem să ne facem nevoile în Eminescu. În rest, ce să zic, ne aducem utilitățile pe banii noștri și ulterior le cedăm gratuit.

  22
  8
 • Cu nu se asfaltează în cartierul RAL pe Valea budaacului?
  N-ați văzut cum se toarnă asfaltul pe pietriș și pământ, fără rigole de scurgere, fără podețe la proprietăți.
  Asa a făcut și săracul Nicolae înainte de campanie.
  Strada Arenei din Unirea la fel s a trecut cu grederul după care se toarnă asfalt de cei de la LDP asa scria pe utilaje.
  Ne am saturat de lucruri de mântuială și ani aruncați pentru campanie și care vor tine fix un an.

  9
  2
  • Sa te * din cauza nick-ului tau de kk am intrat aici crezând că voi citi un banc cu Bulă.

 • Va faceți case pe toate coclaurile și sunteți nemulțumiți de primar?Asfaltati și strada și nu mai comentați!

  6
  9
  • corect au cumparat cu 100 de euro aru pe toate coclaurile si acuma asteapta utilitati pe banii contribuabililor ca doar nu plateste primaru ar vrea si transport comun pina la poarta

   1
   3
  • Omul își face casă unde poate și unde are teren. Nu putem locui toți în centrul orașului. Este trist totuși când vezi că impozitul nu diferă prea mult. Înțeleg frustrarea ta, sau tema de partid, dar poți să te informezi înainte de a deschide gura, spre exemplu, nu ai tu cum să știi, intervenția neautorizată pe un drum public (cum ne îndemni tu să ne facem asfaltarea singuri), se pedepsește și te alegi cu dosar penal. Înțelegi tu, nici asfalt nu poți pune pe strada ta, stradă pe care tu ai cedat-o la primărie când ai primit autorizația de construire. Fiecare plătește impozit la primărie pentru toate bunurile deținute, problema care se pune este despre prioritățile cetățenilor pe care ai promis să o slujești. Să zicem că și toaleta era necesară, că dă bine pe ecran la PROTV, dar cetățenii municipiului cred ca au nevoie mai degrabă de locuri de muncă mai bine plătite și utilități. Acum o să zici că primăria nu este responsabilă de salariile de la privat și pe undeva ai dreptate, dar un investitor nu vine să deschidă o fabrică dacă infrastructura nu este cum ar trebui iar primăria nu te prea ajută cu nimic. Din păcate „o să facem” este tot ce am auzit până acum.

   4
   1
 • Apropos de wc🪣🧹🧻…mulți părinți, cetățeni, ne întrebam cât cost niște sticle de CLOR? Sau hipoclorit.?????
  Asa se dezinfectau și culoarele școlilor „pe vremuri” și a wc urilor.
  DATI_le niște clor la cei care curata wc uri^ din parc , alea 3 toalete din Parcul Mare, zona spațiu de joaca …ca pute! Mai ales serile de weekend când acolo e aglomerație maxima de copii!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.