Actualitate

Parcurile, locurile de joacă, zonele de picnic și Pădurea Schullerwald, închise

Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență Bistrița a adoptat o măsură suplimentară pentru evitarea răspândirii coronavirusului (Covid-19): închiderea tuturor parcurilor din oraș, a tuturor locurilor de joacă, a locurilor de picnic și a Pădurii-parc Schullerwald, pentru o perioadă de 15 zile.

Această măsură intră în vigoare marți 24 martie, începând cu ora 22.00, și se poate prelungi în cazul în care evoluția situației actuale o impune.

Este o măsură grea, dar necesară în această situație pentru protejarea tuturor bistrițenilor, spune viceprimarul Cristian Niculae.

VEZI ȘI:

14 comentarii

  • O decizie buna a Comitetului Municipal, ca ne-am saturat de atitea recomandari!
   Ametiti astia de guvernanti nu sunt in stare si nu au curajul sa-si asume nimic.
   In situatii de criza, trebuie luate masuri ferme, trebuie sange in instalatie, nu doar recomandari.
   Asa au facut si italienii si uite unde au ajuns.
   Cu romanii nu merge pe baza de recomandari, e clar!

  • Sunt curios daca acest guvern va decide ca si plata TVA-ului si a impozitului pe profit este de acum incolo tot cu tltlul de RECOMANDARE.

  • Daca guvernul Romaniei ar fi luat masura carantinarii ptr 14 zile a fiecarui om care a intrat in tara, de o luna de zile incoace, cu siguranta ca nu ne-am fi afalt in aceasta situatie.
   Mai mult decat atat si cei care s-au intors in tara din Diaspora, s-ar fi gindit de doua ori inainte de a lua aceasta decizie, stiind ca intra direct in carantina.
   NU sunt buni de nimic, sunt depasiti complet de situatie, sunt incapabili sa gestioneze aceasta criza!
   Singura preocupare a lui Iohannis si Orban, a fost cum sa ajunga la alegeri anticipate.

 • Foarte bine. Trebuie închise, trebuie luate masuri drastice. Dacă oamenii nu sunt conștienți de pericol și nu înțeleg sa respecte recomandările autoritatilor, trebuie luate masuri drastice. Virusul asta e un mare pericol pentru noi toți.

 • Vom trece peste aceasta perioada doar daca intelegem ca trebuie sa stam in casa.
  Bravo pentru aceste masuri! este nevoie de asemenea masuri!
  Uitati-va la Italia si Spania care nu au luat masuri drastice si acum platesc un pret mult prea mare.
  Haideti, oameni buni, ca nu-i greu! Stati acasa!

 • Aș duce o găleată de COVID-19 și aș goli-o la ciuma roșie în sediul din chișetlef, după ce i-aș aduna pe toți acolo, apoi aș ieși și aș închide trainic ușa.

  • Ești mai mândru cu ăștia care au adus acasa 50.000 de posibili purtători ai bolii?

  • Indianule, uita-te la fricosii astia de la conducere, la ‘guvernul meu” ca nu-s in stare sa ia o decizie ferma.
   Ei inca la acesta ora mai fac recomandari. Ne omoara CIUMA GALBENA acum.

 • Draga Rabi esti chiar tu un lepros travestit si beteag la cap. Te urmaresc de ceva vreme si de departe esti un caz patologic avansat de nebunia frustrarilor .

 • Vai ce minune mare o săvârșit Neculaie.. O putut face și el atât, că și așa nu o făcut niciodată nimic pt orașul acesta… ba da să nu uităm și a pus moaca, mai ceva ca Ceaușescu pe toți pereții și pentru asta încasează 20000/lună.

 • Ăștia de la guvern zic una și fac alta , eu nu o sa pot înțelege niciodată … “gata…. luăm măsuri drastice …. bătrânii peste 65 de ani au un interval orar in care pot ieși 11-13 ….dar aceștia pot ieși și inafara acestui interval pentru lucruri personale , ce dracu e asta . Hai sa fim serioși !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.