Actualitate Economie

Top nouă manageri de succes din Bistriţa-Năsăud

Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud a acordat, la împlinirea a 20 de ani de Topul Firmelor, nouă diplome de excelenţă intitulate "Manager de succes". Acestea au revenit unor oameni de afaceri care au performat în ultimele două decenii şi au reuşit să aibă rezultate excepţionale împreună cu companiile pe care le conduc, ţinând şi economia judeţului pe linia de plutire.

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud, Vasile Bar, a ţinut să spună că, în ultimii 20 de ani, de când instituţia pe care o conduce organizează Topul Firmelor, economia judeţului a avut cel mai mare ritm de creştere, de circa 15-20%.

„Criza economică globală a avut o influenţă negativă şi asupra economiei judeţului nostru, scăderea producţiei industriale cu circa 25-30%, dar fără a produce pagube mari exprimate în falimente şi disponibilizări. Astăzi, noi avem de recuperat încă circa 10-15% până la ajunge la vârful atins anterior. Evoluţia pozitivă a economiei judeţului ne poziţionează din punctul de vedere al producţiei pentru export şi al contribuţiei la bugetul consolidat undeva pe locul  20, deşi, din punctul de vedere al populaţiei suntem pe locul 35-36. Aceste reuşite se datorează privatizărilor de succes, mobilităţii şi dinamismului celor care au înfiinţat firme noi şi apariţia unor importante investiţii străine şi, nu în ultimul rând, managementul performant al unor directori de societăţi comerciale pe care acum, la 20 de ani de Top al Firmelor, dorim să-i recompensăm cu acordarea unor titluri de manageri de succes, titluri pe care le merită cu prisosinţă”, a spus Bar.

Iată care sunt managerii de succes ai judeţului: Dorin Stoian – Comelf Bistriţa, Ioan Repede – Rombat, Ioan Chiciudean – Iproeb, Paul Ilieş – RAAL, Dan Vasile – Dan Steel Grup, Emil Iugan – MIS Grup, Gavril Mureşan – Electroplast, Ioan Moldovan – Agro Invest Prod (foto principal) şi Emanoil Viciu – Teraplast.

De altfel, firmele omului de afaceri Ioan Moldovan, Combis SA – reprezentată de Liliana Hobincă, şi Hotel Coroana de Aur SRL, reprezentată de Corina Farcaş, au fost şi ele premiate.

Puţini dintre cei menţionaţi s-au aflat în ţară să-şi ridice premiile, majoritatea fiind plecaţi în călătorii de afaceri în diverse locuri din lume, ei trimiţându-şi directorii adjuncţi să le ridice diplomele.

CLICK pentru mai multe fotografii.

Cristiana Sabău

top 6 Emanoil Viciu Gavril Muresan Manger de succes

7 comentarii

  • O mascadara fara margini acest TOP AL FIRMELOR sustinuta de o Camera de Comert care nu are nici o legatura cu comertul si cu destinele firmelor ce o sustin financiar.Aceasta manifestare e un mod ascuns si subtil de a lua bani de la ferme de catre o organizatie ineficienta pentru mediul de faceri si efiecienta doar pentru ei.Nu am nimic cu oameni de afaceri,bravo lor ma bucura sa aud ca sunt oameni de success,insa faptul ca cineva le I-a banii pentru nimic ma revolta.

    • Maria nu trebuie sa fim invidiosi.Fiecare a primit cel putin o diploma pentru banii dati CCIBN

  • Ha ha ha,stii domnule Ioan cati banii au trebuit sa plateasca distinsii oameni de afaceri pentru o diploma care oricum nu are nici o valoare,in afara de cea de décor in birourile managerilor?Va spun eu muuuuulti,bani care se gasesc in buzunarul mare si fara fund al asa zise-i camera de comert care nu face nici un comert decat pentru interesele si salariile ei.

  • D-l E. Viciu a fost un f. Important si priceput mng. – dar a fost ! Nu inteleg de ce este amintit acum in 2019 ? Daca se vrea o istorie, atunci e altceva. Trebuie retinut ca la Comelf mng. este d-l Gh. Cenusa nu D. Stoian (chiar daca d-l Stoian are merite imense in ceea ce priveste, nu numai Comelf, ci industria bistriteana, invatamantul universitar tehnic, s. a. ) Ma intreb de ce nu sunt mentionati unii dintre mng. de mare succes, la zi : Andreea Goentzi, Ioan Stejerean, Caius Bulea, Dinu Magerusan, George Stefanutiu, Octavian Harsianu, Onigas Aurel, ……… si foarte multi altii care fac performanta ? Oare nu sunt membri ai CCI ? De ce nu sunt?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS