Cultură

”Totul va fi bine” a răsunat în prima zi de funcţionare a ”Terasei spartanilor” din Feldru

Una dintre melodiile celebre ale trupei Hi-Q, "Totul va fi bine", a răsunat sâmbătă seara la Feldru ca să ştie tot poporul că s-a deschis un nou local - ”Terasa spartanilor”, al familiei Sângeorzan. Fostul primar al comunei Feldru a încins o petrecere cu cei care au ţinut să-i fie alături. Nu au lipsit de la inaugurare preşedintele CJ Radu Moldovan şi deputatul Daniel Suciu. (FOTO)

1 terasa spartanilor 2 terasa spartanilor 4 terasa spartanilor 5 terasa spartanilor

”Terasa spartanilor”, amenajată la ieşirea din Feldru spre Ilva Mică, are mesele şi scaunele din lemn, bine integrate în decor, râul de o parte, pădurea de cealaltă parte. E clar de la o poştă că proprietarii sunt stelişti din moment ce au scris, în afară de „Poftă bună!”, ”Distracţie plăcută!” şi un „Hai Steaua!” pe unul dintre pereţi.

Petrecăreţii nu au părut însă deranjaţi de acest lucru chiar dacă erau susţinători ai altor echipe, mai ales că toată lumea a fost nerăbdătoare să asculte concertul trupei Hi-Q, invitată să cânte la acest eveniment. Mihai Sturzu, Dana Nălbaru şi Florin Grozea au întreţinut atmosfera de petrecere de la noua terasă a lui Ştefan Sângeorzan spre bucuria tinerilor prezenţi la eveniment. Data viitoare va veni rândul celor vârstnici să se distreze în compania unor artişti populari care, promite Ştefan Sângeorzan, vor fi invitaţi la sfârşit de săptămână să le cânte oamenilor.

7 terasa spartanilor 3 terasa spartanilor 6 terasa spartanilor 9 terasa spartanilor

”Vă invit pe toţi în fiecare week-end la terasă, unde vor fi trei zile de distracţie maximă. Vinerea şi sâmbăta va fi discotecă în aer liber, iar duminica spectacol folcloric. Aici nu suntem PSD-işti sau PDL-işti, nu facem politică, aici toţi suntem prieteni”, le-a transmis de pe scenă Ştefan Sângeorzan, consilierul preşedintelui CJ, celor care au venit la deschidere.

La inaugurarea terasei au participat preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan, deputatul Daniel Suciu, primarul comunei Lechinţa, Romeo Florian, administratorul public Florin Moldovan şi alţi colegi de partid ai lui Ştefan Sângeorzan.

Pe pagina noastră de Facebook puteţi vedea mai multe imagini.

10 terasa spartanilor 11 terasa spartanilor 8 terasa spartanilor 12 terasa spartanilor

18 comentarii

 • Mare hapsaneala pe formatie daca a ajuns sa doineasca pe sate !
  Ce parlamentar e si ala care umbla cu „formatia” prin tara ?
  Sau e unul dintre cei 15.000 de specialisti, in macroeconomie, ascunsi pe net si care nu salveaza tara decat atunci cand vor creierii lor…

 • meretzi ma si va bateti coasa portocalie in alta parte. invidiosilor! nu poate omu’ sa-si deschida o afacere ca hop, pe el, cu tot felul de invective. marsh javrelor!

 • felicitari domnule primar……….in sufletul nostru veti ramane intotdeauna omul care a pus suflet si a facut tot posibilul pentru comuna lui….astia nu-s in stare nici 15% sa faca din ce ati facut dumneavoastra…..multa sanatate familiei……si ne place ca nu va dati batut….fruntea sus…..intotdeauna ati fost un luptator………….toate bune…………….

 • cel mai tare o sa fie de zilele Feldrului……penticostalii si baptistii in frunte cu vicele o sa fie in centru si o sa le cante Speranta……….la terasa vor fi ortodocsii care il vor asculta pe Aurel Tamas……………bravo spartanilor……Buftea Reloaded……..

  • pumn de caraus sa zici la ai tai cretinule….la o localitate asa de mare cum iti permiti sa vorbesti asa ? tu din ce catun PDL=ist esti ? vezi-ti de pumnii si de carausii tai de portocale

 • toti prostii sa il pupe in cur pe buftea
  cinei si buftea ca in 12 ani cat o fost primar no facut nimic in afara de zilele feldrului si daca mergi la scoala veche te ia cu capul cand vezi ce ii acolo
  peretii stau sa se darame si nam ce sa zic de baii pe cand la scoala din sus vicele a pus geamuri si usi termopan,a cumarat centrala si calorifere si a reamenajat fatada iar acum sau apucat sa lucreze la valea lui dan pt ca pana acum doa saptamani nu puteai merge nici 4 km pana unde am loc iar acum au facut samturi pt pe vale erau balti tot timpul mai putin iarna
  iar acum se vede cinei gospodar si lunia trecuta sa implinit o sapt. de cand a cazut rigiml comunist al lui buftea si asta tot no intekes ca nu mai ii primar

  • tu vorbesti de cum arata scoala ? la cum scrii nu ai fost in viata ta la o scoala analfabetule portocaliu si PDL-ist….terasa aia e proprietate privata a lui nu a ta….deci ciocu mic si joc de glezne…la cine nu ii place terasa sa taca dracului din gura nu sa vorbeasca aiurea de mandatul lui de primar…du-te cu tot cu actualul primar si inscrieti-va la o scoala sa invatati sa scrieti si sa vorbiti…PORTOCALIILOR !!!!!! sa va fie rusine….voua v-a comentat cineva cand va-ti facut ceva pe proprietatea voastra ? atunci gura mica PDL-istilor…numai voi comentati dea p…….

  • sa dea dumnezeu orb sa umbli toata viata ta piina ii vedea ce a facut buftea tu sa ii sugi ceva la buftea ca el nu a purtat pe nimeni la dna si in alte parti ca voi analfabeti ce sunteti vad ca voi foarte multe ati facut 3 dale si un sant la care merge de la sofia tolna buda in sant asta faceti voi ordinarilor dar o sa crapati de ciuda

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.