Social

Tractor răsturnat în pârâu, la Feldru. Șoferul, preluat de elicopterul SMURD

Pompierii militari năsăudeni au intervenit cu echipaje specializate, cu sprijinul echipajului de descarcerare grea din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița, la un accident produs pe raza localității Feldru, unde un tractor s-a răsturnat în pârâu (cunoscut ca ”Apa lui Dan”).

Șoferul în vârstă de 59 de ani a fost găsit pe malul pârâului, în afara tractorului, conștient, cu leziuni și traumatisme în urma accidentului, informează ISU Bistrița-Năsăud.

Victima a fost transportată de echipajul de prim ajutor SMURD la stadionul din orașul Năsăud, pentru a fi preluată de către elicopterul SMURD solicitat de la Baza Aeromedicală Târgu Mureș.

”Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au intervenit la un eveniment semnalat pe un teren viran, pe raza localității Feldru. Din primele date, un utilaj agricol condus de un bărbat de 59 de ani, din localitate, s-a răsturnat în albia unui pârâu. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cauzele și modalitatea producerii evenimentului”, a transmis Poliția.

Foto-Video: ISU BN

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.