Actualitate

Trafic rutier închis pe încă o stradă din Bistrița

În cadrul programului de reparații curente străzi derulat prin Direcția Servicii Publice Bistrița, Primăria municipiului Bistrița anunță următoarele:

”În data de 4 iulie se vor executa lucrări de ridicare la cota carosabilului a căminelor și gurilor de scurgere de pe strada Simion Bărnuțiu.

Pe perioada lucrărilor traficul rutier va fi închis. Toate lucrările vor fi semnalizate corespunzător. Rugăm participanții la traficul rutier să dea dovadă de înțelegere și să folosească trasee alternative”.

Potrivit viceprimarului Cristian Niculae, până acum s-a turnat asfaltul și sunt foarte aproape de finalizare sau finalizate lucrările pe următoarele străzi: Victor Babeș, Tănase Tudoran, Andrei Mureșanu (de la intersecția cu str. Năsăudului spre Drumul Dumitrei Vechi), Ștefan Octavian Iosif, Constantin Dobrogeanu Gherea, Zorilor, Vasile Alecsandri, Piața Mică, Toamnei, Narciselor, 1 Mai, Scurtă, Solomon Haliță, Sergent Major Octavian Popa, Lupeni, Ioan Luca Caragiale, Mihai Eminescu (între B-dul Republicii și str. Gh. Șincai), George Coșbuc, str. Zimbrului, str. Nicolae Titulescu, Sucevei, Simion Bărnuțiu, trecerea la nivel cu calea ferată Slavici – Colibiței – Eroilor, iar în pregătire pe Vasile Conta, Ion Minulescu, Cerbului, Tărpiului (între str. Dimitrie Cantemir și str. Drumul Cetății)”. ”Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate în trafic datorită închiderii acestor străzi, profităm de starea vremii pentru a finaliza aceste lucrări în cel mai scurt timp posibil”, spune viceprimarul Bistriței.

5 comentarii

  • Felicitari!!! orasul incepe sa arate din acest punct de vedere, civilizat! cu tote inconvenientele de trafic!!! Altfel n-ai cum sa le faci!!! cand vor fi toate strazile asfaltate din bordura in bordura, trasate si semnalizate, va fi in sfarsit un oras super frumos din acest punct de vedere. Mai trebuie avute in vedere stradutele mici, si cele din cartiere acolo unde este domeniu public, reparate cismelele si fantanile….. mai este de munca, dar inceputul este promitator. Cu toate inconvenientele aparute………………..

  • Ati putea inchide toate strazile.
    Oricum e vraiste circulatia auto, iar trotuarele ar putea fi desfiintate si amenajate parcari in locul lor! Mi-e mila de cei in carucioare sau pentru varstnicii nevoiti sa circule pe carosabil.
    Si strazile asa-zis terminate nu sunt chiar gata, vezi unele racorduri la accesul în curti, gurile de canal deja infundate, gramezi de nisip ramase pe carosabil, etc…
    Oricum e evident o actiune electorala, nu este bazata pe calitate.

    • pai nu cred ca ar mai trebui…nu vedeti ca pe unii ii enerveaza??? ca de ce se face?? auzi sa se faca noaptea!!! atunci sa vezi scandal, cand toate masinile trebuie parcate la naiba undeva si nu se mai pot da jos fix in fata scarii!!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.