Actualitate Recomandări

Trafic rutier închis pe str. Ioan Slavici, de la sens până la calea ferată. Cum se va circula

Ca urmare a lucrărilor de înlocuire a conductei de gaze naturale și a branșamentelor aferente pe strada Ioan Slavici de către SC Delgaz Grid SA, circulația auto va fi închisă în perioada 19.10.2021 – 29.10.2021 pe porțiunea cuprinsă între sensul giratoriu B-dul Decebal – Andrei Mureșanu – Crinilor – Ioan Slavici și calea ferată, anunță municipalitatea.

Circulația mijloacelor de transport în comun care străbat zona lucrărilor va fi deviată pe traseul B-dul Decebal – Cuza Vodă – Eroilor – traseu normal.

Circulația auto pe strada Arțarilor (zona din spatele pieței agroalimentare Decebal) se va desfășura în dublu sens.

Participanții la trafic și riveranii sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la devierea circulației.

4 comentarii

  • Dacă tot închideți strada cu această ocazie puteți şi să marcați pista de biciclete de pe strada Slavici şi Subcetate pentru a nu fi necesar să închideți strada încă o dată.

    • Roaga-te sa nu o sape mai întâi, ca bransamentele de la blocuri fix de pe partea aia de strada vin. 🙂
      Ce frumoasa e tarisoara asta, vin unii si o asfalteaza ca sa aiba altii unde sapa ulterior….

  • Astia de la gaz parca sunt beti. Anii trecuti au sapat sa schimbe bransamentele langa blocul de langa Bila si acum sapa sa schimbe conducta. Foarte inteligent lucreaza. Doi cu mapa si unul cu sapa.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS