Actualitate

Tragedie după Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness de la Bistriţa (FOTO)

ACTUALIZARE O tânără sportivă din Serbia, Milica Beslac, și una dintre cele mai bune culturiste din această țară, Branislava Jovanovic, ambele participante la Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness de la Bistriţa, au decedat într-un accident rutier petrecut în drum spre casă, a anunțat Federaţia Internaţională de Culturism şi Fitness pe site-ul său oficial.

„Veste foarte tristă pentru familia IFBB. În drum spre Serbia, după ce au participat la Campionatul Mondial de la Bistrița, o tânără sportivă din Serbia, Milica Beslac, împreună cu mama ei și Branislava Jovanovic au murit într-un accident rutier”, anunţă Federaţia Internaţională de Culturism şi Fitness care transmite condoleanţe familiei îndoliate pe site-ul său oficial.

Presa sârbă scrie că accidentul a avut loc în localitatea Kovacice din Serbia. Sportivele Milica Beslac și Branislava Jovanovic aveau 16, respectiv 48 de ani. La volan era tatăl tinerei sportive, Jovo. El a fost grav rănit, în timp ce soția sa, Tanja (37 de ani), mama sportivei Milica Beslac, a murit. Mașina în care se aflau, un Wolkswagen Bora, s-a ciocnit de un camion.

 

Branislava Jovanovic, care era și antrenoare pentru Milica Beslac, a concurat la Master Bodyfitness +45 de ani şi a obținut locul 4  la Bistrița. După premiere a plecat spre Serbia, iar pe drum a decedat în urma unui tragic accident rutier.

Tragica veste a fost anunțată și publicului de la Sala Polivalentă la miezul nopții, la încheierea competiției, fiind ținut un moment de reculegere.

Mașina cu care mergeau spre casă, după accident
Milica și mama ei, Tanja Beslac
Milica și tatăl ei, Jovo Beslac
Branislava Jovanovic după ce a ocupat locul 4 la Bistrița

Foto: IFBB/Novosti.rs/Facebook

10 comentarii

 • Cat de mândri mai suntem acum ca suntem români??? PSD-ul, ceva? Cu infrastructura mizerabilă pe care o avem n-ar trebui să se accepte organizarea nici unei competiții internaționale in Romania că mor pe drumuri oamenii prinși în capcană. N-avem o linie de cale ferată pe care să se circule civilizat ce să mai vorbim de drumuri. Nație de pupători de moaște. Bietele femei! Ce păcat!

  • Jos PSD! La puscarie! Toata lumea la puscarie! =))
   Si daca pica un meteorit, tot PSD-ul e de vina.

  • Și? Dacă au murit în Serbia avem cai ferate, autostrăzi, infrastructura? Avem motive de mare mândrie că suntem romani? Aveau vreo șansă participanții să ajungă la Bistrița cu vreun mijloc de transport public? Despre asta era vorba. Când mâni singur sute și mii de kilometri pe infrastructură de nimic ești tot timpul expus.
   A organizat ceva Romanica în sensul astă? Transferuri de la aeroportul Cluj măcar ca un tour operator serios? Sau doar felicitările, masa si dansul, petrecania si pomenile?

  • Mai George, inteligentule după capul tău, PSD-ul trebuie sa construiască șosele si in Serbia. Sau te faci ca nu știi ca accidentul a fost in Serbia.

 • Pare cam freaky ca am pus emoticoane cu ras. Sper sa nu se interpreteze ca rad de o tragedie. Le-am pus doar pentru aberatia ca s-ar fi intamplat din cauza PSD. Dumnezeu sa le odihneasca!

 • D-zeu să odihnească cele două sportive , de asemenea să deștepte mințile celor care nu văd în ruptul capului relația de prietenie între Pezedeu , corupție și doamna cu coasa. Pe domnul George degeaba îl blamați, el spune un adevăr crunt chiar dacă nefericitul accident a avut loc în Serbia, pe fondul oboselii și stresului acumulat pe șoselele din ROMÂNIA! Ia conduceți voi din Bistrița până în Stamora Moravița, cei care vă dați ciumegi din spatele tastaturii, sa vedem dacă nu opriți de cel puțin 10 ori ca să behăiți oleacă de nervi și să penetrați virtual escrocii și neghiobii care în ăștia 27 de ani s-au mulțumit să cârpească pe ici colo drumurile construite de comuniști , sași, cumani și pecenegi. Voi aveți habar cum trebuie să arate infrastructura rutieră a unei țări în curs de dezvoltare , europeană doar scriptic că faptic …nu-i altceva decât un c…t învelit în poleială? Pe urmă, care-i legătura cu Pezedeul…Păi nu ăștia au fost la putere cel puțin 20 de ani din 27 ? Ce drumuri NOI au făcut aceștia, ia zi Alan Dala sau cum toiagul lui Sânpietru te cheamă? Și-au ,,tras” pagode și coșteie în schimb, din salarii bugetare și ciordeli deasemenea bugetare. La fiecare 2-3 zile mor oameni pe DN 17 și ca de obicei, vinovații sunt ei și nimeni altcineva . Trist, absolut trist.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.