Actualitate

Tragedie în Franța. Șoferiță de TIR din Rebra decedată, soțul ei în stare gravă în urma unui accident (FOTO)

Mama a trei copii din localitatea Rebra, o femeie de 30 de ani, a murit într-un accident pe A36 la Mulhouse, în Franța, aproape de granița cu Germania, iar soțul ei, care conducea în acel moment un camion al companiei Filadelfia din Bistrița, este grav rănit.

Managerul companiei, Ioan Sighiartău, a declarat pentru Timp Online: ”Așa este. În cursul zilei de ieri, în jurul orei 15.00, unul dintre camioanele noastre, BN 14 FIL care venea din Spania cu mărfuri nealimentare, a fost implicat într-un accident grav. Este vorba de un camion pe care lucrau un soț și o soție din Rebra: Marius Macedon Rus (35 de ani) și Lucreția Rus (circa 30 de ani). Domnul are experiență de mai mult de 10 ani ca și șofer de camioane. Era chiar un șofer foarte experiementat și nu am avut niciodată probleme de când lucrează la noi. Până înainte de accident a condus doamna, au făcut o pauză într-o benzinărie, iar apoi a urcat el. Au trecut cam 15 minute de când s-au schimbat. Nu era obosit. Au plecat din Barcelona și nu au condus mai mult de 12 ore, deci mai aveau program de condus până la 18 ore. Oboseala o scoatem din calcul. Poate și-au luat ceva din benzinărie și și le-au aranjat prin cabină. Nu știm, nu o fi fost atent nici unul, nici altul”.

Potrivit acestuia, din discuțiile cu polițiștii de la fața locului care s-au deplasat acolo, cauza accidentului ar fi o eroare umană.

”Erau în ștau, șoferul nostru nu a observat lucrul acesta, probabil că nu erau nici avariile activate la camionul din față și a intrat frontal în spatele unui camion, într-o dubă frig. Intrând frontal, impactul fiind foarte mare, Lucreția a decedat pe loc, iar el, Marius, este în stare gravă la spital. Din ultimele informații pe care le avem, el a fost în comă, a ieșit din comă și e conștient. E foarte grav rănit, dar sperăm cu intervenția medicilor din Franța să își revină. Ei au trei copii și îi ajutăm să treacă mai ușor peste momentul acesta dificil. Îi sprijinim să afle informații și să repatrieze corpul mamei. Repatrierea e blocată din cauza Covid-19. Și să vrem, nu putem asta deocamdată. Am vorbit și cu diplomații români de la Strasbourg. Le oferim tot sprijinul pe care îl putem da. Îi vom ajuta cât putem”, a spus Ioan Sighiartău.

https://www.facebook.com/ITHR68/posts/2919236944820951

2 comentarii

  • Pe bune? Oboseala o scoatem din calcul? Ascundem mizeria sub pres de fiecare data. Accidentatul e de vina, niciodata dispecerii avari de profit

  • Toți suntem obosoți.
    Depinde insă de fiecare în parte, cum ne simțim.
    Era departe de casă și dorea/doreau să ajungă la copii.
    Trebuie să avem în vedere și ceeace a spus șeful firmei lui de transport.
    Nu-l apăr pe conducătorul auto dar trebuie să ne gîndim și la acest fapt.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS