Social

Traian Ogâgău a depus jurământul de primar al orașului Sângeorz-Băi (FOTO-VIDEO)

Primarul ales al orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, a depus, joi, jurământul pentru cel de-al doilea mandat al său în fruntea stațiunii. La ceremonie a participat subprefectul Eugen Curteanu, prefectul Stelian Dolha fiind izolat la domiciliu.

”De astăzi începe un nou capitol în dezvoltarea comunității noastre.Trag nădejdea că împreună cu noul Consiliu local, vom găsi soluții la problemele orașului nostru.Ne așteaptă noi provocări pe care, atâta timp cât suntem uniți noi sângeorzenii, le vom duce la bun sfârșit. Vă mulțumesc încă odată tuturor sângeorzenilor pentru susținere și implicare și vă asigur de tot respectul meu în continuare. Cu Dumnezeu înainte!”, a scris Traian Ogâgău pe Facebook.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2670463313220723&id=1542046616062404
https://www.facebook.com/traian.ogagau.9/videos/2811566805830662

Consiliul Local Sângeorz-Băi este format din 17 consilieri locali.

5 comentarii

 • Cum … mea un condamnat penal depune juramant de primar???
  Vedeți ce va ziceam dna Sabau, într-un comentariu anterior, cu ajutorul lui Dumnezeu inainte!!!
  Mai țineți minte când se miruia Vosganian și Sova și invocau Dumnezeul lor???
  Se pare ca Dumnezeu ajuta nelegiuiți!!!
  Cu toate ca același cuvânt al lui Dumnezeu spune sa te supui legilor statului în care trăiești!!!!

 • Destul de îngrijorătoare imaginea.
  Se spune că valorează 1000 de cuvinte.
  Dl Ogâgău are exotismul lui. Dar merge igkorând bunul simț prea departe. Ca şi tată are explicații de dat , ca şi politician are comportamente dubioase.
  Dacă a fost victima unei scurgeri de informații nu înseamnă că în alte cazuri a fost un sfânt. E de datoria instituțiilor să-şi facă treaba fără imixtiune din partea politicului. Moral, după condamnare chiar cu chichița privind expirarea mandatului trecut, deci moral dl Ogâgău nu se ridică la standardele cerute de postul respectiv.
  Iar cei din echipa fotografiată sfidwază parcă nişte Legi în vigoare. Nu poți amenda pe stradă oameni care refuză masca şi nu respectă imaginea…chiar dacă scrie Restaurant oamenii nu sunt la mese în timp de a consumaunt pe trepte deci regulile respective se aplică. Aşteptăm amenzi.

  • La baza cineva a oferit presei un video cu scene din viata privata in scop politic.
   Din toata tarasenia ceea ce a ingrijorat e impactul acelui act pentru o persoana minora totusi. S-au incalcat drepturi.
   Daca informatia era oferita direct Directiei de Protectie a copilului, apoi se demara o interventie cu familia…nu era o problema.
   Sunt nuante si cai legale de urmat.
   Castigarea unei cote de popularitate prin alegeri nu garanteaza trecerea in legalitate a unor gesturi. Cu atat mai mult ca liberalii sunt acum la putere, nu e nici un secret că Ogâgău a rămas în acele cercuri.
   Deci normal logic undeva ar trebui să se sesizeze şi să trimită nişte amenzi prin poştă. Altfel de credibilitate are autoritatea când cere cetățenilor să poarte mască , să se distanțeze?
   Dacă unul dintre acei oameni a avut covid şi în câteva zile e focar de infecție la Sângeorz să nu ne mire.

 • Pnl și infractorii sai imaginea și comportamentul lui spun multe dar justiția lipsește dai un ban și stai în fata asa este în România

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.