Social

Traian Ogâgău anunță că va fi primul care se va vaccina duminică, la Sângeorz-Băi

Primarul orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, anunță, într-o postare pe Facebook, că va fi primul care se va vaccina duminică în parcul stațiunii pentru a oferi un exemplu concetățenilor săi.

”OAMENI BUNI, EU MĂ VACCINEZ PRIMUL DUMINICĂ, după care mănânc un blid de lapte de oi proaspăt și chiar că mă imunizez! Vă așteptăm cu drag și profitați de ocazie că acest vaccin se face într-o sigură doză, fără rapel, la noi acasă și dacă veniți pe jos, nu neapărat din mașină.Sigur, fiecare face ce vrea! Nu vă mai luați după atâtea păreri că nu-și au rostul, prea mulți „medici” pe metru pătrat 😳 Ne vedem duminică în parcul stațiunii Sângeorz-Băi!”

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2818101805123539&id=1542046616062404

Reamintim că nu aveți nevoie de programare și nu va trebui să faceți rapel, doar de buletin și direct din mașină! Campania de vaccinare drive-throug va începe la ora 8.00.


4 comentarii

  • A stat el așa, neîncrezător în vaccin, deși putea să se vaccineze de luni de zile. Să vadă dacă nu crapă ăia de s-au vaccinat înainte.
    Deh, trebuia să fie primul la ceva neapărat! La el în sat. Cu vreo doi fotografi după el. Și scris neapărat pe facebook. Ipocrizie maximă!

  • Adevarul e ca sunteti niste necivilizati astia de pa valea somesului, ce a mai murdara vale, sa va fie rusine, foarte bine face ca va amenință, Nu meritati decat batuti si amendati, nu toti, mai sunt si cetateni model dar putini.

  • Voi de pe Valea Somesului dormiti intre gunoaie, chiar vi se pare normal?
    Schimbarea e grea, dar o data obisnuiti sa si strangem dupa noi va fi ceva natural

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS