Actualitate Economie

Traian Ogâgău: De la o sută de mii de lei, nu am mai numărat banii investiţi în ”Rapsodia”

Patronul pizzeriilor Tonight, Traian Ogâgău, a investit sume mari în reabilitarea fostei case a lui Ceauşescu din Piaţa Petru Rareş şi amenajarea ei ca restaurant. "De la un miliard de lei vechi nu am mai numărat banii investiţi. Nu mă interesează în cât timp se va amortiza investiţia. Am făcut-o pentru sufletul meu, pentru copiii mei, pentru bistriţeni", a declarat el.

„Am lucrat la amenajarea Resturantului Rapsodia timp de trei ani. Am denumit aşa restaurantul pentru că trebuia să compunem ceva pentru bistriţeni. Vreau să se îmbine aici arta culinară cu operele de artă ale artiştilor autohtoni. E o ambianţă pe care am creat-o special pentru bistriţeni, nu pentru mine, ci pentru noi toţi. Nu neapărat că a fost greu, dar a fost migălos fiindcă am gândit fiecare detaliu. Şi cu meseriaşii e dificil. Trebuie să-i găseşti pe cei buni, dar care sunt foarte căutaţi, au multe lucrări. Nu le face plăcere să stea să migălească atât”, a spus Traian Ogâgău.

El nu a vrut să spună cât a investit în fosta casă a lui Ceauşescu. „Nu ştiu. De la o sută de mii nu am mai numărat banii investiţi. La un moment dat, nu am mai scris pe hârtie fiindcă mă şocam. Ştiţi foarte bine că, în zilele noastre, orice faci cu produse de calitate costă calupuri de bani. Poate şi din această cauză a durat mai mult. Ce am câştigat din alte afaceri ale mele am investit aici.  Nu mă interesează în cât timp se va amortiza investiţia. Am făcut-o pentru sufletul meu, pentru copiii mei, pentru bistriţeni, pentru noi am făcut-o. Nimic nu e întâmplător în viaţă. Faptul că această casă a intrat în proprietatea mea, la fel nu e întâmplător. Sunt prieten cu fostul proprietar. I-a plăcut ideea mea, ce vreau să fac aici, motiv pentru care mi-a şi vândut-o mie”, a spus el.


Traian Ogâgău a spus că trimestrial câte un artist îşi va putea expune lucrările în Galeria de artă „Rapsodia” de care se va ocupa istoricul de artă Vasile Duda.

Întrebat cu ce se va deosebi restaurantul de pizzeriile pe care le patronează, el a răspuns: „Lucrăm cu chef Horia Şimon. Vrem ca aici să învăţăm oamenii să mănânce puţin şi bun, nu mult, adică să aprecieze calitatea, nu cantitatea. În ce priveşte pizza, va fi aici un alt sortiment, cu parfum de gust pentru a fi servită ca aperitiv, antreu la alte preparate. E adevărat că mâncărurile rafinate sunt şi scumpe, dar ne-am gândit să acoperim întregul segment de clienţi. Dacă vrei să serveşti un berbecuţ sau un muşchiuleţ de vită în sânge sau argentinian desigur costă, dar sunt şi preparate în meniu accesibile oricărui buzunar, la fel şi vinurile. Avem vinuri de calitate, fireşte calitatea cere preţ, dar sunt şi preparate pentru fiecare buzunar”, a mai spus el.

Potrivit patronului, Restaurantul „Rapsodia” nu va putea fi închiriat pentru nunţi. „Restaurantul a la carte e restaurant şi punct. Dacă vrei să faci nunţi, îţi amenajezi o sală special pentru asta. Desigur că un botez mic, un eveniment mic se va putea face în condiţiile în care vor fi sub 50 de invitaţi. La vară însă, vom avea o terasă cu 400 de locuri şi acolo se vor putea organiza şi alte evenimente”, a explicat el, joi seara, când a fost vernisată expoziţia Alinei Berbecaru, prima artistă care expune în galerie.

Despre ea au vorbit istoricul de artă Vasile Duda, dar şi artistul plastic Marcel Lupşe. Deschiderea oficială a Restaurantului „Rapsodia” e programată pentru vineri.

rapsodia 1 rapsodia 2 rapsodia 3 rapsodia 4 rapsodia 5 rapsodia 7 rapsodia 8 rapsodia 9

8 comentarii

  • Poate ca banii ce au depasit 100000 nu i-a mai numarat pentru ca erau negrii. Aduceti-va aminte cand au fost retinute niste persoane la Sangeorz Bai pentru droguri, la comentarii era cam pomenit numele lui Ogagau, in sensul ca pe el cand il ridica? Sa iasa foc fara fum? Sau ceva relatii mai de sus l-au scapat. Sa fie Liviu Rusu? Dar in final fie banii de unde-or fi, bine ca i-a investit in ceva frumos. In rest multa sanatate la toti viitorii clienti care vor fi la Rapsodia.

  • Da si mai vrea sa fie si primar……….e tot in aceeasi oala cu restul Pe care I ponegreaza si ii terfeleste……hai sa incepem cu inceptul vorba aia……cum si-a facut dl traian averea:la furat in germania prin ’90.toata lumea o stie dar parca au uitat…….
    Imi aduc aminte prin 2011 sau 2012 in noaptea de revelion dl traian era beat turta la El in club „tonight ” si era cu o pitipoanca dintr-astea gen ascutitoare si stricatoare de casnicii,haideti fetelor ca toata lumea recunoaste un sot care s-a certat cu nevasta si merge sa se imbete si sa se racoreasca in club cu cate o domnisorica……avea o privire de sot suparat………..pacat ca doamna lui era probabil acasa cu cei 2 fii de care era tare mandru intr-un articol si cu fiica care era mititica pe atunci……
    Sa nu uitam ce exemplu le da baietiilor cand isi lasa bolidul pozat in toate ziarele si biata nevasta conduce un trocadero de Mercedes care e numa bun de cotet la gaini………..scuze sa nu uitati sa-l votati…….

  • Acesta este propietarul Rapsodia, Bistrita?
    Daca da, sa va fie rusine pentru felul in care tratati clientii si pentru felul in care incercati sa suprimati dreptul la libera exprimare a acestora! Sunteti niste penibili!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS