Social

Traian Ogâgău: Grupulețele de interese au simțit miros de sânge. Pentru ce se luptă liberalii la Sg. Băi

Primarul ales al orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, care urmează în curând să părăsească fotoliul urmare a unei sentințe judecătorești, își dorește ca instituția să fie condusă în continuare de unul dintre oamenii lui de încredere, consilierul local PNL Cătălin Bota, care îi este și cumnat.

Duminică, în ședința Biroului Politic Local al PNL Sângeorz-Băi, Cătălin Bota ar fi fost votat cu majoritatea voturilor celor prezenți să fie susținut pentru a ajunge viceprimar și implicit primar interimar, însă în organizație există și un grup de trei persoane care nu sunt de acord cu el.

Într-o emisiune la Sângeorz TV, Traian Ogâgău a spus că ședința Biroului Politic Local al PNL Sângeorz-Băi a fost convocată de Anamaria Costea, căreia i-a și mulțumit pentru inițiativă.

”Și-au depus candidaturile (pentru a fi susținuți să ajungă viceprimar -n.r.) Anamaria Costea și Cătălin Bota. Anamaria Costea a avut un vot, iar Cătălin Bota restul, ceea ce înseamnă că mergi la cei 11 consilieri locali PNL și le spui că Biroul Politic Local a votat ca Cătălin Bota să fie viitorul primar interimar al orașului Sângeorz-Băi. Ei nu au decât să se conformeze, să ridice mâna și să intre viceprimar Cătălin Bota, însă luni, în cadrul ședințe de CL, au rămas consilierii PNL la rugămintea lui Cătălin Bota ca să lămurească lucrurile acestea, iar Dacian Măgurean și compania nici nu vor să audă. Pur și simplu îi tratează pe colegii lor ca și cum nu ar fi membri PNL. Bistrița tace sau face jocurile altcuiva, iar noi rămânem cu incertitudini aici și ne vom trezi cu altcineva. Nicio problemă. Dacă așa se fac jocurile, ne vom întoarce la popor la alegerile anticipate, iar atunci sângeorzenii vor vedea”, a spus primarul.

Întrebat ce se va întâmpla dacă nu va ajunge viceprimar favoritul său, Ogâgău a răspuns: ”Nu știu ce se va întâmpla în cazul în care nu va fi Cătălin Bota pe care îl cunosc de foarte mult timp. Am fost colegi de școală, ne știm de mici. Am încredere în dânsul care e un om ce vede din mai multe perspective orice problemă, nu dungos ca unii. Eu trag nădejdea că va fi votat de mai mulți consilieri, nu doar de cei ai PNL. Dacă cetățenii din Sângeorz-Băi sunt interesați de ce se întâmplă pe viitor, vor fi prezenți la ședință (a CL Sângeorz-Băi în care se alege viceprimarul – n.r.). Altfel nu știu ce se va întâmpla după alegerea viceprimarului. Riscul este foarte mare ca totul să se ducă de râpă și ar fi păcat și tocmai de aceea trebuie luptat până la capăt cu aceste grupulețe de interese care au simțit miros de sânge și acum vor să punbă mâna pe primărie așa, fără votul populației, printr-o combinație de genul acesta. Imaginați-vă că plec mâine și nu trebuie decât ca toată echipa să-și ia concediu 2 luni de zile cum a și declarat. E în cap totul. Nu e simplu. Sunt 25 de proiecte toate acum în derulare”, a spus Traian Ogâgău.

El a menționat că grupul Claudiu Runcan – Petrică Mutu – Dacian Măgurean îl susțin pe Claudiu Runcan ”cu orice preț”.

”La ce au făcut, este imposibil de lucrat cu dânșii. Nu răspund la telefoane, la invitații la ședințe. Le e frică de popor. Ar trebui să mă cheme ei în Consiliul Local: domnule primar, nu poți pleca de pe o zi pe alta. Cine intră acolo e sinucidere curată. Spune-ne cu cine vrei să lucrezi, pe el ți-l dăm, du-ți lucrurile înainte. Așa ar trebui să se procedeze normal într-o comunitate. La Sângeorz-Băi nu e dinastia lui Traian Ogâgău. E o coincidență faptul că sunt cumnat cu Cătălin Bota și coleg de partid. Eu vreau ca acea persoană care vine să fie deschisă cu mine când vom merge mai departe. Eu așa aș proceda, doar că nu se dorește treaba asta. Dacă vine altcineva, să se descurce. Ar fi culmea să treacă peste dorința mea și apoi să vină să îl ajut. Pe mine m-a ajutat cineva în 2016? Nimeni, nici foștii colegi. Să vedem cine va fi în stare fără mine în spate să ducă mai departe aceste lucruri, dar cred că e riscul prea mare ca Sângeorzul să se ducă în colaps. Am mai discutat și cu alții, dar Cătălin Bota e cea mai bună variantă, dar se pare că jocurile puterii de multe ori depășesc imaginația. Trag însă un semnal de alarmă că sângeorzenii au ultimul cuvânt”, a spus Ogâgău.

”Nu uitați că sângeorzenii au ultimul cuvânt, ei v-au votat iar ceea ce încercați unii dintre dumneavoastră, trădările și beția puterii, pot duce în colaps tot orașul, iar noi sângerozenii, nu riscăm acest lucru. În cadrul PNL Sângeorz-Băi s-a votat ca persoana care să preia interimatul să fie Cătălin Bota, la fel și în sondajul făcut pe Facebook. Fac apel la Dacian, Runcan, Mutu, etc., să respecte decizia poporului și să își asume ceea ce pun la cale împreună cu Suciu și alții pentru că sângeorzenii nu mai pot fi păcăliți așa ușor. Sângeorzenii au PRIMAR, primar care, independent de voința lui, trebuie să facă un pas în spate, însă care dorește ca munca lui să nu fi fost în zadar pentru orașul nostru. Nu vă bateți joc de comunitatea aceasta”, a scris Traian Ogâgău pe Facebook.

Primarul ales al Sângeorzului a mai spus: ”Orice manevre puneți la cale, TREBUIE să vi le asumați în eventualitatea unui eșec total. Sunt mulți dintre dumneavoastră care pot prelua această pălărie, însă de această dată, eu garantez pe domnul inginer Bota, tocmai ca lucrurile să meargă bine înainte și trag nădejde că va fi votat în viitorul apropiat. Nu uitați, sângeorzenii au ultimul cuvânt iar până la alegeri anticipate nu durează mult! Ședința va fi publică, iar cetățenii vor fi prezenți în număr cât mai mare și le mulțumesc anticipat, este vorba despre viitorul lor”.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2851085611825158&id=1542046616062404
https://www.facebook.com/271852502844468/videos/216280197031393

6 comentarii

  • Cam multe coincidente la Ogagau asta,sincer mi-e mila de acel cumnat pe care il vrea Ogagau de marioneta, o sa il bage la inaintare , o sa-l calce in picioare ca sa isi faca mendrele.

  • Tronul se lasă în familie, evident. Dat cu greu jos, după vreo două hotărâri judecătorești, omul încă visează să conducă din spate.
    Că așa-i în tenis!

  • „Ei nu au decât să se conformeze, să ridice mâna” … asta e tare de tot si democratic, mai ales daca zice un „Biroului Politic Local al PNL” convocat de el cu toti prietenii lui (bine o pus-o sa convoace BPL pe doamna care nu stie pe ce lume e).
    Acum haideti sa vedem ce are domnul Ogagau cu domnul Runcan (presedintele BPL al PNL), si de ce nu ar fi bun acesta de viceprimar: acesta are cea mai mare experienta politica la nivelul localitatii, stie cum functioneaza administratia locala, dar nu prea vrea sa-i faca „pofta” domnului Ogagau. Nu mai zic ca in campania electorala domnul Runcan l-a sustinut si a avut discursuri frumoase la adresa candidatului Ogagau, iar acesta din urma i-a inchis usa in nas de a doua zi dupa alegeri.

  • Vom vedea cine va fi primar pana la urma .E necesar, momentan, un interimar pt a coordona proiectele incepute pe bani europeni . Tot Sangeorzul e un santier. Nu ne putem permite ca acum in plina vara sa nu se lucreze . Va fi interimar cel votat de consilieri . Alegerile isi vor spune cuvantul . Dar nu e cazul ca proiectele incepute sa nu fie duse la bun sfarsit acum in plina vara .

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS