Actualitate Recomandări

Transmixt Bistrița, mesaj pentru călători: Vă rugăm să cooperați cu noi

”Dragi călători, noi, echipa Transmixt, depunem eforturi în permanență să călătoriți în condiții de siguranță și confort, atât cât acestea pot fi oferite de transportul public, dar fără colaborarea dumneavoastră nu avem nicio șansă să realizăm aceste obiective. Din aceste motive, vă rugăm să cooperați cu noi și să evitați călătoriile cu autobuzele și microbuzele transportului public din Bistrița atunci când elevii circulă spre și de la școală”, este îndemnul operatorului serviciilor de transport public în comun, SC Transmixt Bistrița:

”Copiii circulă cu precădere de 2 ori pe zi, în special în intervalele 7:00 – 9:00 și 13:00 – 14:30. Așadar nouă, celorlalți călători, ne rămân multe alte ore în care să circulăm. Haideți să ajutăm elevii, și așa greu încercați în acest an deosebit de delicat pentru toți, să le lăsăm autobuzele, pe cât posibil, când merg și se întorc de la școală! În acest fel evităm aglomerațiile și, în plus, ne protejăm cu toții. Cu siguranță copiii ne vor fi recunoscători!”.

https://www.facebook.com/transmixt.bistrita.3/posts/203929904480746

3 comentarii

  • E de bun simt ce se propune . Domnilor de la TRANSMIXT , informati calatorii si in alte moduri. Nu citeste toata lumea presa on line.Poate ar fi bune informari in statii , anunturi si indemnuri facute de conducatorii auto ,caravana cu megafoane prin oras etc.Oricum va fi greu cu oamenii dar nu imposibil.Perseverati si nu va plangeti.Convingeti oamenii ca asa e mai bine.Nici Dumnezeu nu a facut lumea intr-o zi.

  • Va rog sa verificați și conducătorii auto de pe ruta de Unirea,mereu și mereu și-au făcut obiceiul de a stationa si a da jos călătorii exact în mijlocul trecerii de pietoni în zona Miracolo,ceea ce este periculos pentru trafic,deoarece călătorii care doresc ulterior sa traverseze stada nu se mai asigura și este greu și pt ceilalți cond. Auto din trafic sa vizualizeze trecerea

  • Transmixt Bistrița ar face mai bine ca in orele de vârf să suplimenteze mijloacele de transport in comun cel putin pe rutele foarte aglomerate. Prin aceasta s-ar reduce si timpul de asteptare a călătorior in statii, contribuind astfel la creşterea competitivităţii transportului public. Acest lucru ar trebui să genereze venituri mai mari din vânzarea de bilete. Pe de alta parte si municipalitatea poate contribui la imbunătătirea conditiilor pentru utilizatorii serviciului de transport public prin crearea de sisteme de prioritate pentru autobuze. Acestea sunt benzi separate înainte de o intersecţie sau de-a lungul unor
    întregi secţiuni ale reţelei de drumuri, permiţând vehiculelor de transport în comun să evite
    congestionarea. Pentru a obţine o utilizare eficientă a benzilor, este esenţial să se instituie un sistem specific de monitorizare şi aplicare şi să se definească anumite categorii de utilizatori (de exemplu, vehicule de transport în comun, biciclişti etc.). Pe anumite portiuni de traseu ar putea fi reglementat ca benzile separate pentru autobuze să devină accesibile şi autmobilelor pe secţiuni importante de străzi dacă nu există posibilitatea de a crea o nouă bandă separată pentru acestea.
    Operatorii de transport public beneficiază si ei de pe urma acestor măsuri, întrucât creşte eficienţa muncii şi confortul conducătorilor auto şi dispecerilor. De asemenea, creşte viteza medie a mijloacelor de transport in comun.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS