Actualitate

Transmixt: Transport gratuit pentru elevi între localitatea de domiciliu și cea în care merg la cursuri

”Dragi elevi, continuăm seria anunțurilor cu vești bune pentru voi și vă anunțăm că cei care doresc să beneficieze de transport gratuit între localitatea de domiciliu și localitatea unde își desfășoară cursurile vor putea obține acest lucru în baza unei legitimații de transport (legitimația galbenă).

Pentru obținerea legitimației de transport gratuit, trebuie să prezentați la dispeceratul Transmixt din Bistrița, str. Rodnei – zona gării, următoarele documente:

1) Adeverință (în original) emisă de școală care să conțină următoarele informații (în mod obligatoriu):

– Denumire/adresă școală

– Nr. / dată și perioada de valabilitate a adeverinței (perioada pt. care se eliberează (sem. I / sem. II din an șc. 2020-2021)

– Nume și prenume elev

– Adresa domiciliu elev (minimum localitate)

– Nr. matricol

– Mențiunea (minimum): pt. transport gratuit la care are dreptul cf. HG 435/2020 pe traseul dintre …(localitatea de domiciliu) și … (localitatea unde se află școală)

– Viza / ștampilă școală

2) Cerere (link de descărcare https://www.facebook.com/groups/transmixtgrup/files) prin care solicitați transport gratuit pe traseul specificat pe adeverință

3) Poză, format mic, care va fi aplicată pe legitimație (Atenție, legitimația nu este valabilă fără poză aplicată!)

În baza acestor documente, vi se va elibera o legitimație de transport valabilă:

* NUMAI pe traseul dintre localitatea de domiciliu specificată pe adeverință și localitatea unde se află școală;

* NUMAI în perioada de timp pentru care a fost emisă, conform solicitării din cerere, dar nu mai mult de finalul semestrului școlar;

* NUMAI în perioada cursurilor școlare ( în vacanțe și în zilele neșcolare, legitimația nu este valabilă pentru transport gratuit)

Vă așteptăm până miercuri 16 septembrie (inclusiv) pentru obținerea legitimației de transport gratuit. După data de 16 septembrie 2020, elevii fără legitimație de transport vor plăti bilet”, anunță SC Transmixt.

https://www.facebook.com/transmixt.bistrita.3/posts/193716205502116

VEZI ȘI:

3 comentarii

  • Multumim mult….dar de ce cu doua saptamani inainte de alegeri? Noi am fost tot aici si anii trecuti , cand am platit abonamente si ne-am inghesuit copii de 5-6 ani in autobuze supraincarcate si am respirat un aer infect fara “iz” de aer conditionat care e obligatoriu ! S-a saturat lumea de mita electorala gen “gratuitati”….La vot mergem sa schimbam, sa dam sanse tinerilor…si ei sunt capabili,nu doar monstrii sacri ai politicii bistritene…Votam Simionca,Ciobanica,Dobranis…orice in afara de psd-pnl..

  • Copilul a fost sa isi facă abonament dar nu i sa făcut. Este unul clasa a 5 și unul clasa a 9 nu au încă carnet pt ca nu sa început școală de unde carnet specific nu a vrut sa i se facă abonament pe baza adeverinței școlare intii sa primim carnetele de la diriginți și apoi sa ii pot face abonamentul.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS