Actualitate Recomandări

Traseele de downhill de pe Dealul Cocoș, deschise. Parcul de aventură, închis

”Week-end-ul acesta deschidem doar traseele de downhill, pentru bicicliștii doritori de adrenalină. Parcul de aventură rămâne închis, fiind impracticabil din cauza precipitatiilor din ultimele zile. Vă rugăm să fiți atenți la porțiunea de drum, de la sala polivalentă noua spre pârtia de schi, unde se execută lucrări”, au anunțat administratorii Aventura Park și Bike Park din Unirea.

În Bike Park sunt amenajate două trasee de coborâre cu grade diferite de dificultate în zona pârtiei de schi: Traseu family – distanţă 2.800 m, grad de dificultate uşor/mediu și Traseu downhill pentru concurs de ciclism coborâre – distanţă 1.700 m, grad de dificultate ridicat: săritori, strat de pietre ”rockgarden”, off-camber.

În Aventura Park sunt 13 platforme care fac legătura între 11 ateliere printre copaci, două ateliere la sol pentru copii de până la 6 ani, trei tiroliene (cea mai lungă are 70 de metri, celelalte două au câte 35-40 de metri, fiind mai scurte și mai abrupte), dar și două panouri de escaladă cu grade diferite de dificultate, în total trasee care însumează 400 de metri. Acestea pot fi parcurse prin traversare sau cățărare, folosind cele 20 de echipamente individuale de autoasigurare pentru parcurgerea parcului, dar și cele două echipamente de asigurare traseu și escaladă, inclusiv corzi dinamice.

Etichete

2 comentarii

  • Dragă administrație, așteptăm cu mult interes să ne comunicați care au fost încasările de peste vară și care au fost costurile administrative (curent, salarii). Nu de alta dar, ar fi corect să le putem compara cu încasările și cheltuielile din luna aia de iarnă când funcționează pârtia atât de hulită de suporterii primarului în funcție.
    E bine că aflăm că e deschis, poate puneți și o cameră web să atrageți mai mulți clienți. E bună și comunicarea asta pe imagine, gen: ideile noastre sunt mai bune decât ideile lor dar… să le putem pipăi și noi; să vedem dacă au ceva „cărniță”. Așteptăm și informațiile relevante: câți clienți la telescaun, câte bilete vândute, câte ore de funcționare, câte zile, câți angajați? Hai că se poate! Sunteți angajații poporului, pe banii noștri!
    De patinoarul de plastic, all season depozitat în magazie, nu întrebăm nimic. Acolo e daună totală.

    8
    1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS