Actualitate Recomandări

Traseu de transport public, extins în perioada meciurilor de la Sala Polivalentă Unirea

Începând cu data de 16 august va deveni funcțional traseul de transport public local nr. 16: – str. General Grigore Bălan – str. Andrei Mureșanu – str. Ghinzii – str. Valea Ghinzii – Complexul Sportiv Wonderland și retur.

În data de 16 august și în perioada 19-21 august se vor desfășura evenimente sportive prilejuite de inaugurarea Sălii Polivalente din Unirea:

• 16 august, ora 16.00 – Meciul de retragere ”În Glorie” a handbalistei Valentina Ardean Elisei

• 19-21 august – Turneu amical de handbal cu participarea echipelor Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, Ferencvarosi Budapesta, Metz Handball și SCM Râmnicu Vâlcea.

Municipalitatea mai anunță că, în perioada aceasta, traseul liniei nr. 16 se va prelungi astfel: b-dul Independenței (magazin Kaufland) – b-dul Republicii – str. 1 Decembrie – str. General Grigore Bălan (Spital) – str. Andrei Mureșanu – str. Ghinzii – str. Valea Ghinzii – Complexul Sportiv Wonderland și retur.

Etichete

8 comentarii

 • Oare nu ar fi bine ca traseul liniei 16 să fie extins și pe str. Aerodromului – Unirea – Calea Moldovei – Han – 1 Decembrie ……

  Sala Polivalentă a fost construită pe terenul celor din Unirea și nu pe terenul celor din Ghinda sau Bistrița așa că ei ar trebui să beneficieze cu prioritate de aceste facilități.

 • Sala Polivalenta a fost construita pe terenul Conisiliului Judetean , daca esti proprietar de 5 arii de teren in Unirea, Bisttrita ,Bucuresti asta nu inseamna ca ai cota parte si din domeniul public in localitatea respectiva iar ce se construieste acolo iti apartine …ma indoiesc sa fi cedat tu sau oricare alt privat teren in mod gratuit Consiliului Judetean pentru construirea salli polivalente.

  • @ unualtu, Sala Polivalentă a fost construită pe PĂȘUNEA COCOȘU islaz comun de obște a tututuror celor din Unirea deci este construită pe terenul nostru comun a celor din Unirea. Este interesant de studiat cum de a putut ajunge terenul nostru în posesia celor din Consiliu Județean și celor de la Primăria Bistrița ținând cont că nu putea fi a Consiliului Județean fiindcă acesta nici măcar nu exista pe vremea aceea .

  • Dupa cum ai raspuns mai sus statul e un fel de martian care a venit aici pe pamant in romania si a primit teren de la ET si bani de la sclavi sa faca o sala de sport…
   Gresit…
   Statul e o entitate perversa care a ajuns sa si faca legi pentru ei fix impotriva celor care i a ajutat sa ajunga acolo…sa i jemanesca in fiecare luna pe motiv ca i apara….un fel de taxa de protectie
   Acum ii verifica sa vada cine ascunde banii si nu le dar lor sa aiba cu ce sa platesca pe cainii de paza…..
   Statul nu e in stare sa faca nici o afacere rentabila pentru ca el are alte principii…
   Ce spuneai de terenul cedat statului?
   De unde are teren statul?
   Cand a muncit statul sa aiba teren?

 • ruta este trecuta gresit…..corect este Grigore Balan, Avram Iancu, Ghinzii, Valea Ghinzii, Complex Sportiv Wonderland …..

 • Traseul propus către Complexul Sportiv din Unirea este întortochiat, ceea ce demonstrează încă odată lipsa de viziune in amplasarea unor obiective de interes public, care ar trebui să aibă un acces optim pentru public din orice parte a orasului.
  Oricum faptul este consumat iar pentru îmbunătătirea accesului dinspre oras către Complexul Sportiv ar trebui ca pe viitor să fie creată o legătură directă între strada Grănicerilor si Valea Ghinzii prin construirea unui pod lângă puntea pietonală care face legătura cu strada Lacului. In felul acesta s-ar evita o buclă de aproximativ un kilometru peste podul Jelnii, pe strada Ghinzii plus portiunea de coborâre pe strada Valea Ghinzii până la strada Lacului.

 • Eu locuiesc în Zăvoaie cum pot să ajung la sala polivalentă dacă strada Codrișor este blocată cu bolovani ? Și eu plătesc taxe și impozite în acest oraș, faptul că primăria nu poate întreține această stradă și o fată a alunecat pe polei in râu nu justifică ca această stradă să rămână închisă nu mai dacă este vorba de incompetență . Acum și în viitor tot orașul va fi blocat așa că ar trebui să fie deschise orice stradă pe care se poate circula cât de cât.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.